Helidonijev hommaord

Gallstoneova bolest - bolest u kojoj počinju formirati kamenje u žučnjaku.

Glavni uzroci ove bolesti su prejedanje ili gladi, sjedeći način života, trudnoća, uporaba hormonskih kontraceptiva, bolesti gušterače itd.

Gallstoneova bolest prilično je česta kod ljudi starijih od 40 godina, osobito kod žena koje su prekomjerne težine. Izvor: flickr (Ronny Richert).

Do danas postoji veliki broj lijekova koji pomažu riješiti bolest žučnog kamenca. Jedan od takvih je kompozitni homeopatski lijek Helidonium Homaccord.

Opis, sastav, oblik oslobađanja

Helidonium homaccord je lijek koji ima koleretske i antispazmodijske učinke. Bezbojna, ponekad ima žutu boju, prozirnu. Ima miris etilnog alkohola.

100 ml ovog pripravka sadrži slijedeće aktivne sastojke:

  • Chelidonium majus 1,8 ml.
  • Fel Tauri (Fel tauri 0,3 ml).
  • Belladonna (Atropa belladonna 1,2 ml).
  • Etil alkohol 35% (ekscipijent).

Dostupno u obliku otopine alkohola. Nalazi se u 30 ml boca za doziranje.

Helidonija homaccord je namijenjena za oralnu ili cjepivo.

Farmakološka svojstva

Helidonija homaccord se koristi za liječenje kolelitijaze. U skladu s uputama za uporabu, alat ima detoksikaciju i koleretski učinak.

On ima pozitivan učinak ne samo na žučne kanale i mjehur, već i na respiratorni sustav, jetru. Nakon primjene lijeka Helidonium homaccord u tijelu povećava razinu mokraćne kiseline.

Obratite pažnju! Ovim lijekom možete izliječiti bolesti poput kašlja i upale pluća.

Upozorenja za uporabu

Lijek se preporučuje kao učinkovit lijek za bolesti poput kolecistitisa, kroničnog hepatitisa i kolelitijaze.

Ovo je zanimljivo! Kronični hepatitis s odgovarajućim liječenjem ne napreduje. Ipak, u nedostatku terapije ili pogrešaka u liječenju može doći do teških posljedica kao fibroza ili ciroza jetre.

Također Helidonium homaccord se koristi za poboljšanje metabolizma žučnih kiselina i uklanjanje toksina iz tijela.

Prema pregledima lijeka, pomaže kod teških glavobolja i migrene, poboljšava zdravlje, ublažava depresiju i također je odličan laksativ. Izvor: flickr (Eugene rumedicalnews).

kontraindikacije

Kao i svaki drugi lijek, Helidonium homaccord ima kontraindikacije. Prema uputama za uporabu, ovaj alat se ne preporučuje za uporabu kod djece mlađe od najviše. To je zbog činjenice da učinak lijeka i nuspojave nisu identificirani u ljudi ove dobne skupine.

Prije upotrebe Helidonium homaccord, trudnice i dojilje trebaju se posavjetovati s liječnikom.

U slučaju pojedinačne netrpeljivosti jedne od komponenti uključenih u sastav lijeka, vrijedi je odbiti da ga upotrijebi. Helidonija homaccord je bolje koristiti prema preporukama gastroenterologa.

Neovisni i neodgovorni unos lijeka može dovesti do nuspojava.

Doziranje i administracija

10 kapi lijeka se otopi u 30 ml pročišćene vode na sobnoj temperaturi. Otopina se mora uzimati usmeno 3 puta dnevno.

Ako pacijent ima više akutnih oblika bolesti, lijek se koristi svakih 15 minuta. Ovaj način bi trebao trajati 2 sata. Nakon tog razdoblja, alat se uzima kao i obično.

Što se tiče korištenja cjepiva, pacijentu je propisano 1 injekciju dnevno. Ovo pravilo je nužno samo za akutne oblike bolesti koje zahtijevaju hitnu medicinsku intervenciju.

U drugim slučajevima, ukupan broj injekcija tjedno ne smije biti veći od 3.

Učestalost i trajanje uporabe lijeka moraju biti određeni od strane liječnika.

Nuspojave

Nuspojave od korištenja ovog alata još nisu u potpunosti identificirane.

Ako ste preosjetljivi na jednu od njegovih komponenti, može doći do alergijske reakcije. Ali općenito, tijek liječenja s ovim lijekom u većini bolesnika je neumoljiv.

Uvjeti i uvjeti skladištenja

Helidonijev homaccord treba čuvati u dobro prozračenom i zaštićenoj od vlage i svjetla.

Rok trajanja proizvoda u optimalnim uvjetima je 5 godina od datuma njezine proizvodnje. Nakon isteka roka valjanosti homeopatska medicina ne smije se koristiti.

Za početak liječenja bez savjetovanja s liječnikom i preporukama liječnika, apsolutno je nemoguće.

HELIDONIUM-GOMAKKORD N

◊ Kapi za gutanje homeopatske, bezbojne ili blago žućkaste, prozirne, s mirisom etanola.

Ekscipijenti: etanol (oko 35% volumena).

30 ml - bočica za kapaljku od tamnog stakla (1) - kartonske pakete.

- kao koleretički agens u liječenju kroničnog kolecistitisa, kroničnog hepatitisa s kolestatičnom komponentom.

- dob djece do 18 godina (zbog nedostatka kliničkih podataka);

- preosjetljivost na lijek.

Lijek se daje oralno s 10 kapi (otopljenog u 30 ml vode) 3 puta dnevno 30 minuta prije ili 1 sat nakon jela. U slučaju akutnih simptoma, uzmite 10 kapi svakih 15 minuta tijekom 2 sata. Trajanje liječenja određuje liječnik.

Moguće su alergijske reakcije.

Propis složenih homeopatskih lijekova ne isključuje uporabu drugih lijekova koji se koriste u ovoj bolesti.

Kod uzimanja homeopatskih lijekova, simptomi se mogu privremeno pogoršati (primarno pogoršanje). U tom slučaju, trebali biste prestati uzimati lijek i kontaktirajte svog liječnika.

U nedostatku terapeutskog učinka, kao i pojave nuspojava koje nisu opisane u uputama za medicinsku upotrebu, obavijestite svog liječnika.

Dugotrajno korištenje lijeka (nekoliko mjeseci ili duže) treba obaviti pod liječničkim nadzorom.

Lijek sadrži etilni alkohol oko 35% (volumno).

Tijekom trudnoće i dojenja, lijek se može koristiti samo nakon prethodnog savjetovanja s liječnikom.

1796 - homeopatija i cijepljenje

Klasična homeopatija, cijepljenje i homeoprofilaksa

Helidonium

Helidonium

# 1 Poruka TANCHIK »01.06.2006., 12:24

# 2 Poruka Vikulov A.O. »01.06.2006., 17:55

# 3 Post TANCHIK »01 lipanj 2006, 21:30

# 4 Post Elena Vino »01 lipanj 2006, 21:44

# 5 Izvještaj A. O. Vikulov »02.06.2006., 16:27

# 6 Post TANCHIK »02.06.2006., 16:57

# 7 Poruka Vikulov A.O. »02.06.2006., 17:15

# 8 Post Alex »2. lipanj 2006, 5:46 pm

# 9 Poruka od TANCHIK »02.06.2006., 20:48

# 10 Post Elena Vino »02.06.2006., 22:02

# 11 Posting Alex »3. lipnja 2006, 08:55

Internet ambulanta medicinski portal

Ocjena žalbe

  1. Ispitivanje krvi1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Analiza urina644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Šećer od šećerne bolesti 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Alergija 403
  15. Šećer u krvi395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Ocjena lijekova

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-tiroksin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukoza-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Kofenin natrij benzoat135
  20. Natrij benzoat135

Helidonium-Homaccord H

Pronađeno u 10 pitanja:

Dobar dan! Je li moguće JCB liječiti s više sitnih kamena, homeopatijom? Hoće li kamenje ići, ili bolje, da će se otopiti? I je li moguće da se sam Helidonij Gomakkord od JCB-a? Hvala ti. otvoriti

29. siječnja 2014. / Peskin E.G.

. dok vraća normalnu žuči. Međutim, ovo je prilično dug proces (najmanje pola godine), a bez jamstava, kvarovi su vrlo često. Ne bih savjetovao uzimati Helidonium Gomaccord sam. gledati

Je li moguće koristiti Helidonium-Homaccord N-beba (stara oko 4 godine, 17 kg) u liječenju kroničnog giardijaza (. U Njemačkoj za liječenje giardijaza preteen imenovan Kokkulyus-Gomakkord.Pomogite molimo Vas da nas naše liječnike osim kemije ništa. Otvoreno

Dijete je star 6 mjeseci, atopijski dermatitis, homeopat je ukinuo ketotifen i antihistaminike mjesec dana, a zatim uzimao kalcificirani ugljikohidrat. Nasilni osip... otvoren (još 16 postova)

1. svibnja 2004. / Tatiana

. samo oni nisu uzeli: 1) sumpor30, svaki drugi dan calcarea carbonic30, svaki drugi dan lycopodium. 2) Helidonija i bovista6 istodobno. 3) Nuksvomika homakkord 3 dana i pisanje. 4) Calcarium fosfor. 5) Belladonna. Sve. gledati

Dragi liječnik! Molimo vas da savjetujete bilo koji homeopatski lijek nakon uklanjanja žučnog mjehura i kroničnog pankreatitisa + kolecistitisa. Hvala unaprijed... otvoren

1. srpnja 2002 / Serebryakov Serg...

Na vskidku - Paskopankreat (ako ne, onda Lepandra compositum) + Helidonium-Gomakkord. Ali preporučujem da se kontaktirate s punim radnim vremenom homeopata s osobnim prijemom kako bi se liječenje ispravilo u skladu s trenutnim simptomima. gledati

Pozdrav, liječnik! Moje dijete ima 2 godine i 9 mjeseci. Nedavno mu je dijagnosticirana kongenitalna opstrukcija hipotoničnog tipa. Mjesec je tretiran... otvoren

28. lipnja 2002 / Serebryakov Serg...

. Tip Heel, Boiron, DCU i drugi lijekovi s njihove vrste Helidonium- Homaccord i tako dalje. Br. 2. Isti sve u vašem slučaju, ja bih savjetovati unutar škole prijem stručnjaka u homeopatskom centru. Nema takvih pitanja online. gledati

Dragi liječnik, preporučujemo zamjenu domaće za "Galstheny". otvoriti

9. travnja 2002 / Serebryakov Serg...

. Ne može biti zamjena za kompleksne lijekove - sve se malo razlikuju u sastavu. Najučinkovitija opcija - njemački kapi Helidonium-Gomakkord (ali su prilično skupi), ako govorimo o patologijama žuči. gledati

Dragi liječnik! Koji homeopatski lijekovi preporučujete za liječenje diskinezije žučnog mjehura hipotoničnom vrstom? Vaše mišljenje o drogi Galstena... otvoreno (još 3 poruke)

27. studenog 2001 / Serebryakov Serg...

Za liječenje diskinezije, bolje je koristiti kompleksni lijek Helidonium-Homaccord (kapi). Čini se, a Edas dopušta sve pripreme slične u akciji. Osobno, nisam u Bittneru. gledati

., gdje sam propisao sljedeće lijekove: Hepel (tablete), Helidonium-Gomaccord (kapi), Hepar compositum (intravenozno). Hepel - pio, Helidonium-Gomakkord i Hepar compositum korišteni su na pola. To je uzbuđeno. otvoriti

Dobro došli! Imam bilijarnu diskinezu kod hipertipe i kolecistitisa. Recite mi, molim vas, 1) koji homeopatski lijekovi (što je sastav) bolje koristiti:... otvoreni

13. kolovoza 2001 / Serebryakov Serg...

1. Kakav grad? 2. U prichnip, Edas (ovo je jedan od navedenih) zaslužuje najviše povjerenje u kvalitetu, što ne znači da vam najviše odgovara. Na primjer, Helidonium-Gomakkord će biti zanimljiviji. gledati

Helidonium homaccord: primjena, priručnik, cijena, recenzije

Lijek Helidonium-Homaccord, koji je opisan na ovoj stranici, odobreni su od strane ruskih farmaceuta.

Proizvođači lijekova

Biologische Heilmittel Heel GmbH (Njemačka)

Farmakološka skupina

Homeopatski kolagog

Sastav (što se sastoji od)

100 ml sadrži: Chelidonium majus D10, Chelidonium majus D30, Chelidonium majus D200 0,6 ml, Atropa belladonna D10, Atropa belladonna D30, Atropa belladonna D200, Atropa belladonna D1000 0,3 ml, Fel tauri D10, Fel tauri D30 Felou tauri D200 ne 0,1 ml u 35% alkoholnoj otopini.

Međunarodno ime

Djelovanje lijekovima

Korištenje

kontraindikacije

Nuspojave

interakcija

Doziranje i davanje

Unutra se otopi 10 kapi u 100 ml vode, 3 puta dnevno (otopina se polako pere). U akutnim slučajevima 10 kapi svakih 15 minuta tijekom 2 sata. Liječenje preparata sjemena vrši se na dva načina: 1. Metoda kratkotrajne terapije koja se koristi za liječenje akutnih, iznenadnih bolesti. Preporuča se česte doze, obično 1 tableta ili 10 kapi svakih 15 minuta tijekom 2 sata (ne više!), Slijedi prijelaz na dugoročni terapijski režim. 2. Metoda dugotrajne terapije koristi se za liječenje kroničnih bolesti. Pripravci se uzimaju 3 puta dnevno, obično 1 tabletu, 10 kapi ili 1 supozitorij. Opće doze za dojenčad i djecu: · Jedna doza lijeka u kapi je: do 2 godine - 3 kapi; od 2 do 6 - 5 kapi; preko 6 godina - 10 kapi. · Jedna doza lijeka u tabletama je: do 3 godine - 0,5 tableta; preko 3 godine - 1 tableta.

predozirati

Ostale indikacije

Dugotrajna terapija (nekoliko mjeseci) treba provesti pod nadzorom liječnika.

Uvjeti skladištenja

Čuvajte na sobnoj temperaturi na suhom, tamnom mjestu i izvan dohvata djece.

Provedbeni postupak

bez recepta

Obratite pažnju! Opis lijekova predstavljenih isključivo za liječnike.

Helidonium

Chelidonium je homeopatska medicina koja se koristi u kolelitijazama.

Farmakološko djelovanje Helidonium

Prema uputama, Helidon se upotrebljava za detoksikaciju i koleretski učinak na ljudsko tijelo. Helidonijev uglavnom ima aktivan učinak na jetru. Također, učinak lijeka se proteže do dišnog sustava. Zbog toga, Helidonium se koristi za liječenje pertusisa i upale pluća. Recenzije Helidonium potvrđuje svoj aktivni utjecaj na bubrege. Korištenje homeopatskog lijeka povećava razinu mokraćne kiseline u tijelu.

Otpustite obrazac i sastav

Farmaceutska industrija proizvodi lijek Helidonium u obliku alkoholne otopine, koja sadrži 35 posto alkohola. Rješenje je namijenjeno za gutanje. 100 ml Helidonijeve otopine sadrži: Chelidonium majus, Fel tauri i Atropa belladonna. Otopina se izlije u posebne boce kapaljke, svaka bočica sadrži 30 ml lijeka.

Indikacije za uporabu Helidonium

Prema uputama, Helidonium se koristi za liječenje kroničnog kolecistitisa. Također, lijek se koristi za terapiju kroničnog hepatitisa s kolestatičnom komponentom. Tipično, lijek Helidonium korišten u kombiniranoj terapiji s drugim lijekovima. Recenzije Helidonium potvrdio je svoju učinkovitu uporabu za glavobolje, uključujući migrene. Ovaj homeopatski lijek također se koristi za neuralgije i depresivne stanja.

kontraindikacije

Chelidonium je kontraindiciran za uporabu ako pacijent ima preosjetljivost na komponente homeopatskog lijeka. Prema uputama, Helidonium se ne preporučuje za bolesnike koji su mlađi od 18 godina, budući da lijek ne prođe dovoljan broj kliničkih ispitivanja u ovoj skupini bolesnika.

Doziranje i administracija

Helidonija se konzumira unutra. Doza je obično u količini od deset kapi, koja se razrjeđuje u trideset vode vode. Lijek se uzima tri puta dnevno. Helidoniju treba piti pola sata prije jela ili sat nakon jela. Ako pacijent ima akutni oblik bolesti, tada se preporučuje Helidonijev piće u dozama od deset kapi svakih petnaest minuta tijekom dva sata. Tijek liječenja s ovim homeopatskim lijekom za svakog pacijenta je individualan, to određuje liječnik. Tijek i doziranje Helidonija moraju se strogo pridržavati kako bi se dobio učinak liječenja.

Nuspojave Helidonija

Recenzije Helidonium kažu da se lijek dobro podnosi pacijentima. Rijetko se mogu pojaviti alergijske reakcije koje su uzrokovane preosjetljivosti na sastav homeopatskog lijeka.

Koristite tijekom trudnoće i laktacije

Prema uputama, Helidonium se može koristiti tijekom trudnoće i tijekom dojenja prema potrebi. Prije početka uzimanja trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom kako biste usporedili prednosti lijeka i rizik od fetusa.

Posebne upute

Potrebno je uzeti u obzir prilikom uzimanja lijeka koji u Helidoniju sadrži 35 posto etilnog alkohola.

U nekim pacijentima, uporaba Helidonija može pogoršati bolest. U tom slučaju morate prestati uzimati lijek i posavjetovati se s liječnikom.

Uvjeti i uvjeti skladištenja

Helidonium je pohranjen na suhom mjestu na sobnoj temperaturi. Lijek ne smije biti dostupan djeci.

Lijek Helidonium vrijedi pet godina od datuma proizvodnje. Ne može se upotrijebiti istekao homeopatski lijek.

Kremni laboratorij S.Apopravko ljekovito s ekstraktom celandina za zaštitu kože protiv tumora "Helidonium" - referenca

Medicinski vrh "HELIDONIUM" iz neoplazmi: lutka ili panaceja? Moje iskustvo korištenja (+ savjetovanje liječnika)

Dobar dan, lijepa! Danas ću podijeliti svoje iskustvo testiranja terapeutske kreme s celandinom iz Laboratorija Sergeja Popravka:

za 25 ml - 700 rubalja
za 50 ml - 1200 rubalja

Krema sadrži kompleks ekstraktivnih supstanci od većeg celandina i namijenjen je posebnoj njezi kože i za sprečavanje neoplazmi povezanih s dobi. Doprinosi uklanjanju molova, bradavica, papiloma, a također usporava razvoj dugotrajnog viđenja (primjenjuje se na čelo i blisko orbitalno područje).

Nemam dobne kože, ali se mogu pohvaliti obiljem molova. Zašto mi je tada trebala ova krema?

Kupio sam ga za prevenciju tumora, kao i svake ljetne sezone ima sve više i više čađavica na tijelu. Djelomično sam riješio taj problem s specijalistom, također napominjem da sam se savjetovao s liječnikom o korištenju ove kreme, dao je zeleno svjetlo.

sastojci:

organsko maslinovo ulje, voda, svježe izolirani pčelinji vosak, ekstrakt propolisa (sjeverni ruski tip iz Betula sp vrsta), veliki sok od celandina, organsko ulje repice, sjeme grožđa, sibirski cedar, ekstrakt pčelinjeg meda

Standardna ambalaža: plastična posuda s vijčanim poklopcem, postoji plastični separator.

Konzistencija krema, kao i ostatak ulja, se topi u rukama, pretvarajući se u masnu emulziju. Primjena se lako, ali dugo apsorbira.

Trenutno primjenjujem ovu vrhnju nakon što sam posjećivao solarij (rijetko sam pržiti tamo, samo kako bih uklonio prirodnu nijansu, volim kad mi se obrazi lagano smeđuju) stavio sam je na vrat, leđa, lice. Ljeti, ova krema jednostavno odlazi.

Kao profilaksa tumora, krema radi, dok posjećuje nove "stanovnike" koje nisam primijetio, malkomi (maleni) počeli su se malo palerirati i smanjili u promjeru, iako ih obično ne pokušavam previše dirati. Barem neću upotrijebiti ovu kremu kako bih eliminirao mnoštvo. Primijetio sam još jedan rezultat: imao sam mali ožiljak na obrazu, čudesno je postao glatkiji i mnogo neprimjetniji. Griješim na kremi, jer nisam koristio ništa novo tijekom ovog vremena. Pa, akne su nestale (bilo je nekoliko)

Stavio sam 5 bodova, krema radi na meni osobno! Ja ću dati majci probati, mislim da će joj pomoći da se bave pigment spotova.

Pročitajte moje recenzije o drugim kremama iz Lab Correction:

Hvala na pozornosti! Nadam se da sam vam pomogao.

Helidonium

Upute za uporabu:

Chelidonium je homeopatski lijek koji se koristi u kolelitijazama.

Sastav i oblik Helidonija

Lijek se oslobađa u obliku alkoholne otopine od 35%, namijenjeno za oralnu primjenu. 100 ml otopine sadrži: Chelidonium majus, Fel tauri i Atropa belladonna.

U bocama kapaljke od 30 ml.

Farmakološko djelovanje

Prema uputama, Helidonium ima detoksifikacijski i koleretički učinak na tijelo.

Glavni učinak Helidonija je na jetri, kao i na dišni sustav, što ga čini mogućim za liječenje krvarenja kašlja i upale pluća.

Između ostalog, Helidon zbog pregleda djeluje na bubrege, povećavajući razinu mokraćne kiseline u tijelu.

Indikacije za uporabu Helidonium

Prema uputama, Helidonium je označen kao koleretički agens kao dio kompleksne terapije za kronični kolecistitis, kao i kronični hepatitis s kolestatičnom komponentom.

kontraindikacije

Ne preporuča se uzimanje lijeka u slučaju preosjetljivosti na jednu ili više njegovih komponenti, kao i na osobe mlađe od 18 godina, zbog nedovoljnih kliničkih ispitivanja.

Metoda davanja Helidonija i režima doziranja

Lijek je namijenjen za oralnu primjenu.

U pravilu je lijek propisan dozom od 10 kapi, razrijeđenog u 30 ml vode tri puta dnevno, pola sata prije ili sat nakon jela.

Za akutne simptome, Helidonium je indiciran u dozi od 10 kapi svakih 15 minuta tijekom dva sata.

Trajanje liječenja određuje pojedinačno liječnik.

Nuspojave

Prema pregledima, pacijenti pretežno dobro podnose Helidonium. Ponekad je moguće pojave alergijskih reakcija uzrokovanih preosjetljivosti na komponente lijeka.

Upotreba Helidonium tijekom trudnoće i dojenja

Prije uporabe lijeka tijekom trudnoće i dojenja preporuča se savjetovati se sa svojim liječnikom i usporediti očekivane prednosti majci i potencijalni rizik za fetus.

Posebne upute

Tijekom razdoblja primjene, simptomi bolesti mogu se privremeno pogoršati, što zahtijeva prekid liječenja i savjetovanje s liječnikom.

Također biste trebali obavijestiti liječnika o pojavi nepoznatih nuspojava od uzimanja lijeka ili odsutnosti terapeutskog učinka.

Otopina sadrži 35% etanola.

Uvjeti skladištenja heidonija

Chelidonium treba čuvati na sobnoj temperaturi ne duže od pet godina.

Informacije o drogi se generaliziraju, pružene su u informativne svrhe i ne zamjenjuju službene upute. Samozlađivanje je opasno za zdravlje!

Prema mnogim znanstvenicima, kompleksi vitamina praktički su beskorisni za ljude.

Prema statistikama, ponedjeljkom, rizik od ozljeda leđa povećava se za 25%, a rizik od srčanog udara - za 33%. Budite oprezni.

Prosječni očekivani životni vijek ljevica manje je od desničara.

Jetra je najteži organ u našem tijelu. Prosječna težina je 1,5 kg.

Postoje vrlo znatiželjni medicinski sindromi, na primjer, opsesivno gutanje predmeta. U želucu jednog pacijenta koji pati od ove manije, pronađeno je 2500 stranih predmeta.

Karijes je najčešća zarazna bolest na svijetu koja se čak i gripe ne može natjecati.

Da bismo mogli reći i najkraće i najjednostavnije riječi, koristit ćemo 72 mišića.

Ljudske kosti su četiri puta jače od betona.

U Velikoj Britaniji postoji zakon prema kojem kirurg može odbiti izvršiti operaciju na pacijentu ako puši ili ima prekomjernu težinu. Osoba mora odreći loše navike, a možda, možda, neće trebati operaciju.

74-godišnji australski stanovnik James Harrison postala je donator krvi oko 1000 puta. Ima rijetku skupinu krvi čija protutijela pomažu novorođenčadi s teškom anemijom preživjeti. Tako je Australac spasio oko dva milijuna djece.

Prema istraživanjima, žene koje piju nekoliko čaša piva ili vina tjedno povećavaju rizik od razvoja raka dojke.

Tijekom rada, naš mozak troši količinu energije jednaku žarulji od 10 W. Tako slika žarulje iznad glave u trenutku pojave zanimljive misli nije toliko daleko od istine.

Poznati lijek "Viagra" je izvorno razvijen za liječenje arterijske hipertenzije.

Težina ljudskog mozga je oko 2% ukupne tjelesne mase, ali troši oko 20% kisika koji ulazi u krv. Ta činjenica čini ljudski mozak iznimno osjetljivim na oštećenja uzrokovana manjkom kisika.

Tijekom kihanja, naše tijelo potpuno prestaje raditi. Čak i srce zaustavlja.

Čini se, dobro, što bi moglo biti novo u takvoj teskoj temi kao i liječenje i prevencija influence i ARVI? Svatko je odavno poznat kao stare "bake" metode, to.

Recenzije lijeka Nux vomika-homakkord

Zabilježili smo prave recenzije o pripremi Nux vomika-homaccorda, koje su objavili naši korisnici. Najčešće, pregled pišu majke mladih pacijenata, ali također opisuju osobnu povijest uporabe lijekova na sebe.

Upozorenja za uporabu

- U liječenju spastičnog kolitisa.

Rasprava o drogi Nux vomika-homaccord u moms zapisima

Homeopatija mi pomaže u ovoj trudnoći. U homeopatskoj ljekarni kupite Nux vomica 6C ili 12C. S napadima tri granule pod jezikom. Ovo je univerzalni lijek za toksikozu. Ali! Homeopatija djeluje ako slijedite prehranu. Ne možete citrusa, alkohola, čokolade, kave, jakog čaja. tj ako pijete drogu i nakon nekog vremena možete jesti čokoladu, vjerojatno će ponovno postati loše. A.

. ka, pola stakla mini Mirla Gorodskaya, bilo je lakše otgreffrutov (kada su dečki nosili) i pomogao granatama (kad sam otišao s djevojkama) A onda tu je cool tema nuks - vomika izgleda takozvano, tamo u svjedočanstvu jede toksikoza trudna, s toxom, stvarno nisam pio jer je loša glava zaboravila o njemu, ali kad sam kasno uzeo crijevnu gripu (mislio sam da će peraje prilijepljivati, a povraćanje, proljev i trbuh su bili jako bolesni) Općenito, ako nemam Nuxwomicu ne znam kako bi to bilo, samo sam odmah pomogao kroz 15 minuta bilo je poboljšanje i sa mnom i sa malim,

S svinjskom pažnjom bolesna. Sada je trudnoća počela s umjerenom mučninom, u početku su Hofitol i Nux vomica pomogli. Sada je 8 tjedana, stalno povraćanje i povraćanje. Pijenje nečega je beskorisno, sve se spušta u WC.

. ona je pokušala - ali mnogi ga hvale) pokušali smo samo sub-simplex i komorač od čaj)) gotovo 2 mjeseca odbio je piti čaj), a podseksualac nije pomogao) kupila je Nux vomiku - to je bila homeopatija - to je bila velika pomoć)

Uzeo sam kaplete Nux vomica tijekom toksikoze, prodaju se u ljekarnama, jedna od pokazatelja tih kapi je toksična tvar u trudnica, potpuno bezopasna, homeopatija. Stvarno sam pomogao))))

Nije nam pomogla od zatvora. Nux vomica je pomogao

. podguza (kada je kakala nakon svakog hranjenja), čak i u našem prvom pomagalu za prvu pomoć, djeca imaju glicerinsku svijeću - koristila sam se dvaput, pa smo Brioniju i Nux Vomiku uzimali od konstipacije 1 grašnice 3 puta dnevno dok se stolica ne normalizira. Uz vodenu stolicu, bili smo propisani Enterokind. Već ste tako brzo)))))))))))) Pročitajte više o GW. Tako da kasnije nije izgledalo da zemlja ide pod noge! Pronađite maminu hranu dan nakon poroda i količinu pijenja. Mijesite u rodilištu, nemojte pričekati da mlijeko razbije dojku, ako nema dječaka da uzme dojku, pitajte primalje i liječnike za pomoć, neka pogledaju krpu, pokazuju kako staviti djecu. Uzmi samo u slučaju sranje.

. Pogledajte dijete kako ne bi ozlijedio! Učinite 3 puta dnevno izmjenjivačku kremu, zatim Countertubex, a zatim Traumel. U isto vrijeme homeopatske kugle Nux Vomica, uzgajamo 5 kuglica u vodi, c. 50 vode, a dajemo djetetu piti nekoliko žlica, kada se kuglice rastopi.. Liječili smo se 2 mjeseca s kremama, samo je pomoglo održati, tako da infestacija nije rasla, nakon što je homeopatija za Charaz, film gotovo riješen tjedan dana! Pa sretno s vašim liječenjem.

Imali smo upravo isti problem. Liječnik nam je propisao homeopatske kapljice. Naziva se Nux Vomica. Čini se da vam pomaže. Dajem 4 dana. Počeli su se kušati 4-5 puta. Ponekad se trgne, ponekad mu pomognem složivši dvije noge na trbuščić u uspravnom položaju. Također pijemo Primadofilus. Ona također pomaže.

Nux vomica i magnesium phosphoricum, čitaju na Internetu. Općenito, oni smanjuju stvaranje plina, rastopiti 2 graška u maloj količini vode i čajnu žličicu prije davanja hrane. Pokušao sam espumizan na savjet pedijatru i sve drugo, po mom mišljenju to je samoobmanje. homeopat je odmah postao mnogo lakši, dobro, plus bio sam na dijeti, kad sam jeo s glupom od crnog kruha, onda sam morao.

S svinjskom pažnjom bolesna. Sada je trudnoća počela s umjerenom mučninom, u početku su Hofitol i Nux vomica pomogli. Sada je 8 tjedana, stalno povraćanje i povraćanje. Pijenje nečega je beskorisno, sve se spušta u WC.

. Pogledajte dijete kako ne bi ozlijedio! Učinite 3 puta dnevno izmjenjivačku kremu, zatim Countertubex, a zatim Traumel. U isto vrijeme homeopatske kugle Nux Vomica, uzgajamo 5 kuglica u vodi, c. 50 vode, a dajemo djetetu piti nekoliko žlica, kada se kuglice rastopi.. Liječili smo se 2 mjeseca s kremama, samo je pomoglo održati, tako da infestacija nije rasla, nakon što je homeopatija za Charaz, film gotovo riješen tjedan dana! Pa sretno s vašim liječenjem.

. nervne živčane živčane živce, stabilizirati rad crijeva (često trudnica zbunjuje kontrakcije posljedica lošeg intestinalnog rada, mačka uzrokuje takve senzacije) Nux-Womica. Izvrsne pripreme. Posavjetujte se sa terapeutom, mačkom. vodi trudnoću.

Helidonijev Homaccord (Chelidonium Homaccord), 1 x 5 ml

Šifra proizvoda: 4034, proizvođač: Hel (Njemačka)

Poremećaji jetre, bilijarne kolike. Cholangitis, hepatitis, katarhalne bolesti sluznice gastrointestinalnog trakta.

Upute za uporabu lijeka HELIDONIUM Gomakkord
Chelidonium Homaccord nam daje. veterinar.
Homeopatski lijek za uporabu u veterinarskoj medicini.
sastojci:
1 ampula 5 ml. sadrži: Chelidonium majus D10, D30, D200 ana 0,03 ml; Atropa belladonna D10, D30, D200, D1000 ana 0.015 ml; Fel tauri D10, D30, D200 ana 0,005 ml.
indikacije:
Poremećaji jetre, bilijarne kolike. Cholangitis, hepatitis, katarhalne bolesti sluznice gastrointestinalnog trakta. Konvulzivni uvjeti u akutnim crijevnim bolestima, osobito u konjima.
Kontraindikacije, nuspojave: ne.
Interakcija s drugim sredstvima: bez mogućnosti.
Vrijeme djelovanja: nema
Kratak opis pojedinih komponenti:
Chelidonium majus
upalne bolesti hepatobilijarnog sustava, kolešni kolecistitis, kronične bolesti jetre i žučnog mjehura.
Atropa belladonna
akutne upalne uvjete gastrointestinalnog trakta.
Fel tauri
disfunkcija hepatobilijarnog sustava.
Trajanje i način primjene:
Uvedeno s / c., U / m., U / u.
Prema veličini životinje, pojedinačna doza je:
Za sportski konj - 5,0 - 10,0 ml.
Veliki psi - 3,0 - 4,0 ml.
Srednji psi - 2,0 ml.
Mali psi, mačke - 1,0 - 2,0 ml.
Štenci, mačići - 0,5 - 1,0 ml.
U akutnim slučajevima ponovite dozu svakih 12-24 sata.
U kroničnom tijeku, recidiva, dugotrajnog liječenja, dozu se ponavljaju svakih 4 dana.
ORAL (u obliku ampula za piće):
Sportski konji:
- odrasli - 20-30 kapi;
- ždrijeb - 15-20 kapi;
psi:
- odrasli - 7-12 kapi;
- novorođenče - 5 kapi;
- ekskomunicirani iz majke - 7 kapi.
mačke:
- odrasli - 7 kapi;
- novorođenče - 5 kapi;
- ekskomunicirani iz majke - 7 kapi.
Sadržaj ptica stanica: 1,0 ml. razrijeđena u 10,0 ml. pitke vode.
Glodavci: 2 kapi.
Objavljivanje i pakiranje: 5 i 50 ampula od 5 ml.

DODATNE INFORMACIJE. ("Suvremena sredstva veterinarske medicine za pse i mačke" R.I. Kravtsev, A.V. Kolesnik.)
Helidonija-Homaccord ima izrazitu koleretsku i antispazmatsku aktivnost. Bila stasis i tromo peristaltika su osnova za imenovanje ovog lijeka.
1. Zarazni hepatitis.
2. Kronični aktivni hepatitis.
Kolecistitis, kolangitis, kolelitijaza.
4. Oštećenje parenhima jetre, uključujući cirozu.
5. Sfinkteropatija.
6. Kronični gastritis i duodenitis.
7. Pomoćna terapija za srčane aritmije.
Tijek liječenja je od 1-2 injekcija (bilijarne kolike) do 2-3 mjeseca (kronični hepatitis, ciroza jetre).
Helidonijev-Homaccord je posebno učinkovit u kombinaciji s Nux Vomica-Gomaccord.

Proizvođač: Biologische Heilmittel Heel (Biologische Heilmittel Heel GmbH), Njemačka.

Paket: 5 komada u blisteru / 50 komada u kutiji

Recenzije

Nažalost, ali komentari mogu ostaviti samo ovlašteni korisnici.

Još su pregledali lijek.

Također u ovoj kategoriji:

autorizacija

koš

Vaša košarica je prazna.

Imate li pitanja?

Nazovite nas

Povratne informacije i komentari

Povratne informacije o "Pestorin Mormix, 1 ml x 10 ml + otapalo 1 ml (10 doza)"
Njegovi divovski zečevi cijepili su Pestorin. No, već u ožujku i veljači, osim myxomatoze, ubadam Miksorena da budem siguran da nikakav štetni učinak na moju uši neće donijeti bolest.
Eugene
48 l. Zaporska regija

Pregled "Apivarola (25 tab. X 0,7 g)"
Ako trochies, nakon što je pokrenuo njihov pasiku, nakon što su propustili svoje bjols, zahtijevaju bucula sukati yakis dієві priprema za bjíl. Prydbav Apívarol. Nakon što su se jednom okrenuli, ključevi su postali znatno manji, u vezi s tim, baš kao što je to, situacija bi bila razbijena. Čak i bolje je droga dana. Čak i dyakuyu.
Oles
36 r. Lviv regije, putovnica - pochatkіvets

Povratne informacije o "Šampon za obnavljanje konja (500 ml)"
Ja povremeno uzimam ovaj šampon za gubitak kose. Povećana gustoća kose. Više kose ne pada. Mislim da neću morati sjesti na moju ćelavu glavu dugo vremena.
Jaroslav
Odessa, 45, financijski analitičar

Pregled "Profender (za mačke od 2,5 do 5,0 kg), 1 pip x 0,7 ml"
Moja mačka nedavno je razvila jasne znakove crva: ona je postala loša apetita, šest mačaka postalo je poput nedostatka vitamina - rjeđe i nekako izblijedjele, mačka počela obraćati veliku pažnju anusu itd. Ukratko, počela sam proučavati vrste crva i način na koji se tretiraju za crve. Počeli smo liječenje crva s Profdenderom. Bojao sam se dati crvima tablete na mačku, jer pokušavamo hraniti mačku prirodnim proizvodima. I mislim tako: ako ne i sa hranom, to je na koži, i to će doći do ovih parazita. Simptomi crva su nestali. Profender koji nam se sviđao.
Natalya Yuryevna
Dneprodzerzhinsk

Pregled "Gel Jockey 3 u 1 (500 ml)"
Koristim Gel Jockey za sebe. Sjedim stalno na računalu i, nakon mijenjanja radnog mjesta, vrat često postaje utrnut, bilo je bolova u leđima. Nakon što sam trljao konusni gel u vrat i leđa osjećam se značajnim olakšanjem. Isprva su se moji kolege nasmijali, a oni su me sami počeli pitati za ovaj gel. Pomaže. Preporučujem. I mama uz pomoć ovog gela provodi liječenje radikulitisa.
Tatjana
Računovođa, 39 godina, Kijev

Pregled "Envier for Dogs (10 tab.x 0,65 g)"
Nedavno je kupio psa prilično skupu pasminu - njemački ovčar. Uvjereni smo da je prevencija svih bolesti pasa već provedena, a mi nemamo što brinuti. Ali samo u slučaju, odlučili su napraviti sve testove za psa. Općenito, zdravlje pasa bilo je dobro. No, veterinar je uvjeravao da bi psa trebalo redovito obavljati prevenciju crva i zaštitu od buha i krpelja. Tako smo i postali redoviti kupci USSuperBio. Uzimamo za vašeg ljubimca različite zalihe za kućne ljubimce. Među tabletama iz crva pokušao je Envayr za pse. Dobar domaći lijek.
Nikolaj Yuryevich
Skadovsk, regija Kherson, samozaposleni

Pregled "Lactogon za povećanje laktacije kod žena (20 tab. X 0,55 g)"
Zbog malog porasta težine njenog sina, pedijatar je počeo inzistirati na dodatnoj formuli. Mlijeko nije bilo dovoljno, jer je dijete bilo vrlo nemirno nakon obroka, nije postalo dovoljno. Onda sam odlučio probati Laktogon. Tijekom prvih dana unosa, odmah sam primijetio da je žurba mlijeka postala vidljivija, vrijeme između hranjenja povećao se od 1 sat do 3, beba je počela bolje spavati. Vrlo zadovoljan, nije izazvao alergije i borio se sa svojim zadatkom.
Karina Nosova
,

Povratne informacije o "Prazitsid-suspenziji plus za mačke (1 ml x 7 ml)"
Vrlo prikladan lijek za crve. Suspenzija crva je slatka i ne morate shvatiti kako napuniti pilulu u mačku. Došla sam s zanimljivim načinom unosa ovog crnog crva na moju mačku. Od crva za mačku, pomiješam njezinu suspenziju s mačjom hranom. Vrlo se sviđa peciva s umakom, a osobito sondom, gdje joj dodavam ovaj lijek za crve. Štoviše, podijelim dio na tri i dajem ga u tri sesije. Također volim suspenziju Prazitsida, jer imam dovoljno doza za 2 profilaktička crva u mojoj mački.
Elizaveta Nikolaevna
48 godina, Nikolaev, oftalmolog

Pregled "Envier for Dogs (10 tab.x 0,65 g)"
Imam dvije mačke i jedan pas. Lijek za crve za prevenciju, koje ja obično koristim - Enweir za mačke i Enweir za pse. Isprva sam sumnjao u to da mi dajem drogu mojim životinjama. Znam da postoje bolji pripreme za crve, ali nemam dovoljno drugih priprema za crve na mom stadu životinja, to je vrlo skupo. Sumnjam, ali kao što se ispostavilo uzalud - Envier za mačke i Envir za pse su šikovito učinkovite droge, a ako pažljivo pročitate upute, onda njihov sastav je isti kao i dobro oglašavane marke. Vidite, promicat će Envayu, onda će i cijena biti zdrava. Općenito imam dojam da su svi lijekovi za crve apsolutno identični i dolaze iz Kine (barem aktivne tvari), samo se naljepnice razlikuju, tako da novac može biti selektivno kupljen od kupca. Nažalost, nemam još novca. Općenito, zadovoljan sam izborom - Envier the Best! Znam da crvi u pasa i mačaka donose im mnoge probleme, a onda liječenje crva može biti teško. Stoga, prevenciju crva koje radim povremeno - jednom u tromjesečju. Vrlo sam zadovoljan envirima.
Ljudmila
45 godina, Izmail, šef odjela banke

Pregled "Lactogon za povećanje laktacije kod žena (20 tab. X 0,55 g)"
Potrebno je samo nekoliko dana Lakogona, od drugog dana već se laktacija znatno povećala. Sada čak i o opskrbi mlijeka malo zamrznuti.
Korneeva Dasha
,

Pregled "Odvjetnik za pse 10-25 kg (1 pip.x 2,5 ml)"
Sjećam se kako su, kao dijete, roditelji oprani psa sapunskim sapunom (tradicionalni lijek za buhe), to je pomoglo, ali koliko je to nevolja i smrad! Sada, kvalitetne pripreme od buha za pse su daleko od čuda. Koristim odvjetnika za buhe i krpelje. Lijek po defaultu ne može biti loš. Svejedno, poznati njemački proizvođač - Bayerova kvaliteta uvijek je zajamčena. Dovoljno je skupo, ali voljan sam malo više platiti za kvalitetu i ne brinuti se da se moj pas razbolio. Mislim da je moja Tark također drago, idemo u šumu bez straha da ćemo uhvatiti krpelj.
Igor Stepanovich
menadžer, 27 godina

Pregled "Odvjetnik za mačke 4-8 kg (1 pip x 0,8 ml)"
Odvjetnik je izvrsna priprema za buhe i krpeljima za mačke! Moj susjed koristi drugu, tako da joj se mačka ne može riješiti buha na bilo koji način. A moje ne zna da postoji takva nevolja na svijetu. Glavna stvar je da se kaplje na mjestu nedostupnom za nju na grebenu, jer ono što ubija buhe do smrti, onda, vjerojatno, također možete otrovati mačku.
Ira
operator pozivnog centra, Lugansk

Pregled "Beaphar BIFAR vitamina-delikatesa za pse Doggys Mix (180 tab.)"
Sin je molio psa. I iako pokušavamo ne prepustiti se našem sinu, morali smo kupiti psa. Sada za sina "pas je prijatelj muškarca", a moja supruga i ja mislimo kako psa postati zdrava. Sada čitamo knjige o psima u Onima, proučavamo bolesti psa i već se pripremamo za slučaj da moramo liječiti psa. Konkretno, mi odabiru klinike veterina i vetapteks. Vetapteku ili trgovina za kućne ljubimce, već smo pronašli. Naš izbor je Yusna Super Bio. Ovdje smo kupili vitamine za psa. Uzeli su vitamine za pse s jetre i kompleks vitamina za pse. Prikladno, vitamini u tabletama, dodajte hranu za pse. Prvo je započeo s Doggys Mix. Pas ih jede s užitkom.
Viktor Vasilyevich
38 godina, Nikolaev, poduzetnik

Pregled "Lactogon za povećanje laktacije kod žena (20 tab. X 0,55 g)"
Imala sam krizu dojenja s prvim djetetom u dobi od tri mjeseca, bilo je vrlo malo mlijeka, dječak je plakao, čak je morao kupiti mješavine i hraniti ih. Došla je do ljekarne. Savjetujemo Laktogonu da preuzme. Trebalo je nekoliko dana i bilo je puno mlijeka. Dobar lijek.
Kopina V.
,

Pregled "Gel za zagrijavanje konja (250 ml)"
Tretiranjem vrata i ramena išijasa s ovim gelom. Svakog dana sam ga trljao i dajem therapistu tijekom postupaka. Nijedna riječ nije dobar lijek za liječenje išijasa!
Sergej
administrator sustava, Poltava

Povratne informacije o "Šampon za obnavljanje konja (500 ml)"
Ne znam zašto, ali moja kosa je pala strašno, baš u komadiće! Bilo zbog lošeg načina života, ili zbog nedostatka vitamina. Osobno, moj rad me ne dopušta da radim na dermatologima. Stoga sam sam se borila: maske, skupi šamponi. Sve najbolje stvari (Ali zaposlenik je savjetovao ovaj šampon. Peti put nakon pranja vidio sam rezultat i drago mi je što ću još imati bujnu debelu kosu!
Natalya Alekseevna
ekonomist, 32 godine

Pregled "Magic lap" (1 kom) "
Što je još gore, dodan je Magic Canvas. Kad su pokupili bjoli med, počeli su očarani ndi, brzo su postali sramoti, raspali se i zagrli se s njima. Medozbír tsogo roku buv za mene lshim, nízh zvichayno. Spravdi "charivny" krug.
Ivan
Lvivska obl., 51 str. bdzholyar

Pregled "Advantiks za pse veći od 25 kg (1 pip x 4 ml)"
Pripreme za buhe i krpelje su zahtjevne i prilično skupo, pa su krivotvorine raznih vrsta kućnih ljubimaca i veterinarske pripreme vrlo česte. Uvijek kupujem Advantiks. Volim ovaj lijek - nema jednako djelovanje protiv parazita. Dok je Advantix vjerojatno skupo krivotvoriti, proizvođač je vodio brigu o tome. Barem nisam upoznao Advantixove krivotvorine na tržištu kućnih ljubimaca, a možda je to zato što kupujem te kapljice iz buha i krpelja u pouzdanim trgovinama koje ne prodaju sranje, već se brinu o njihovoj slici, kao što je, Jusna Super Bio. Stoga, moj savjet svima - ako želite kupiti kvalitetne proizvode za buha i krpelja za vašeg psa - kupite ih samo kod dokazanih kućnih ljubimaca i vetapteka.
Vladimir
Odvjetnik, Kijev

Pregled "Slimming kapsule Leovit mršavljenja u jednom tjednu masnoće spaljivanje kompleksa (140 g)"
Vrlo ukusno, iskreno. Sada kupim ovaj cappuccino samo zbog zabave, iako i dalje pomaže da se oku promatraju na slici)
Svetlana Grigoryevna
,

Pregled "Drontal za mačke (1 tab.)"
Znam, scho є baghato żznyh bolesti mačaka, ale naybligche meni znajući gelmintozom. Tako je jak na dvojici muškaraca, onda sam osjetio duzhe, smrad nije bio zaražen crvima. Kupuvala Drontal za kishok prema onome što je vetkar rekao, da je najučinkovitija priprema crva. Worms in a cat vivela, provest ću dan objavljivanja profesionalnog crva, ne želim izaći iz glave zbog zdravlja moje djece.
Galina
m. Netishin, Khmelnitsky regiji. 32 r.

Pregled "Krem Meles s debelim masnoćama i glukozaminom (150 ml)"
Imam strašnu alergiju na kozmetiku. Sve kreme i maske sami. To je samo njihov rok trajanja mali i nema mogućnosti da ih se na posao. Činjenica je da zbog osjetljivosti moja koža jako osuši na rukama čak i uz laganu temperaturu subzero ((čitam u članku da su pripreme za konje hipoalergenske, jer konji su vrlo osjetljive životinje.) Cream Meles je upravo ono što sam tražio - i ne uzrokuje alergije, a koža je svilenkasta, a ja mogu preuzeti posao!
Julia
Chernigov, savjetnik za prodaju

Pregled "Alezan s ASD antiseptičkim krem-gelom (100 ml)"
Imam veselu i razigranu obitelj, dvoje male djece: dječak i dječak)) Ne možete dobiti dovoljno problema s njima, naravno) Bicikli, valjci, ograde, stabla su njihovo područje! Pa, moja razbijen prljava odjeća i tukao koljena ili laktove. I ne, to bi sjedilo kod kuće sve dok ne ozdravi - ne, tražeći avanturu! Dakle, Alezan je na pristojnom mjestu u kući za prvu pomoć.
Katerina G.
Zaporozhye, odvjetnik, 27 godina

Pregled "Bipin-T (1 amp.x 1 ml)"
U rudarstvu se brav ampuli Bіpіna-T za líkuvannya varoatosis bdzhíl in odníy kramnytsí. Schos ne duzho pomoć. Hot_v ići na bilo koji preparati za lkuvannya bdzhíl, međutim, prijatelji muškaraca, bdzholyarі rekao, schooz spravzhnіy Bіpіn-T da ne pack ne tako, Jak da, scho sam kupio. Za preporučujemo bdzholyariv obrazovan u Yusna Super Bio. Cijepljenje, prijatelji drui buli pravo. Referenca Bіpіn-T obov'yazkovo maologograma Agrobiopromu (kao što je objašnjeno hologramom za 10 komada) i pakiranja u plastičnim kutijama od kože obo okremo u kartonskoj kutiji s hologramom (5 komada). Ja sam na rados kupnji ne Bispin-T, ale prijatelj prijatelja za bjílnitstva. Zdivuvav taky goods yak "Magic lap". Obov'yazkovo ću pisati o novom ratu.
Ivan
Bdzholyar, 51 str., Lvivska regija.

Pregled "Pratel (tableta), 1 kartica".
Želim podijeliti iskustvo o tome što učiniti ako je vaše dijete donijelo mačića s ulice i rekao da će sada živjeti s tobom ili će morati otići s njim. Prva stvar koju treba učiniti je zabraniti djetetu da poljubi mačić i hitno izbaci crve na mačića i kupi neki lijek za buhe. Mačak je još uvijek ulica. Izvukli smo crve u mačiću, ali to je bilo uspješno. Odabrali smo lijek Pratel za pilule tableta za crve za mačke. Prvo, jeftino, i drugo, mogu već reći da je to vrlo učinkovit lijek za crve. Kao što se ispostavilo, moji prijatelji već godinama koriste ovaj lijek i vrlo su zadovoljni time. Mačići su zdravi, a sada me moja kći neće prisiliti da kupim mačića.
voljeni
Kharkov

Povratne informacije o "Gel za konje za hlađenje i zagrijavanje s dvostrukim djelovanjem (500 ml)"
Kako je lijepo da postoji takav gel za konje. I iako gel za spojeve konja, ja sam, kada doživljavam bol u zglobovima, uvijek koristite dvostruko djelujući gel za konje. Uvjeravam vas da je potpuno siguran, budući da se sastoji od ljekovitog bilja i mirno mogu tretirati svoje zglobove. Također sam pokušao Alezan za liječenje zglobova, također sam se jako svidjela. Sada osjećam da u budućnosti bolesti zglobova nisu za mene strašna.
Zenikina Ekaterina Timofeevna
u mirovini, 68 godina

Povratne informacije o "Clever Spray Schooling za mačku (200 g)"
Prije nego što smo kupili mačića ispred nas je bilo pitanje: kako podučiti mačića u ladicu. Nisu htjeli otići u krajnost: čuli su priče o svojim prijateljima o podučavanju mačića u ladicu. Takve metode nisu nam odgovarale. Mi, po savjetu prodavača trgovine za kućne ljubimce, odmah smo kupili sprejeve za treniranje mačića u ladicu. Dakle, apartman je u redu i nikad se nismo žalili da je mačić.. naišao))
Marina Leonidovna
Pomoćnik računovođe, Cherkasy

Povratne informacije o "Hexiderm spreju (35 ml)"
Nakon sterilizacije, moja mačka počela je dobiti vlažan (mokro) dermatitis. Oni nisu znali točan razlog, ali sam isključio bilo koji alergen iz hrane, ostao na krmi kako bi poboljšao kožu i kaput (zbog sastava, vitamina). Liječnici su savjetovali agresivno liječenje (suho s alkoholom, fucarcin). Hexiderm iz dermatitisa pronađen je na internetu, a zahvaljujući Hexidermu, za samo nekoliko sati koža se isušila, sochol oteklina. Čudo znači. Stvarno savjetovati. Ipak, samo slušajte otpaivalu pripremenu kamilicu. Sve zdravlje.
Tatjana Pokrova
,

Pregled "Varotom (10 bara)"
Vjerujem u pčele Varotomu. Proizvođač - Srbija. Europa, nakon svega. Ove godine, dobre žetve meda!
Pavel Gorsky
55 godina, Pervomaisk, Nikolajeva regija

Povratne informacije o "Gel za hlađenje konja s anti-traumatskim djelovanjem (500 ml)"
Nakon aktivnog treninga u teretani, koristim gel za konje s anti-traumatskim djelovanjem. Gel je prirodan, bez ikakvih kemikalija. Ja sam umirujuće za moje mišiće i ligamente. Sviđa mi se da je cijena niža od one ostalih trgovina kućnim ljubimcima. Kupit ću vam robu samo od vas.
Artjom
32 Svitlovodsk, Kirovogradska regija, sportašica

Povratne informacije o "Gel za konje za hlađenje i zagrijavanje s dvostrukim djelovanjem (500 ml)"
Koristim gel za konje dvostrukog djelovanja za liječenje zglobova koljena. U djetinjstvu je došlo do ozljede, a sada održavam normalno stanje koljena s vježbama i masažama. Naravno, bolest zglobova nije stvar par godina. Prije vježbi i tijekom masaže koristim gel za zglobove za konje. Djeluje vrlo lijepo, osjećaš kako se najprije hladi, a zatim zagrijava, ublažava bol, rekla bih, čak i jača (redovito se koristi). Upotrebljavam ga već godinu dana. Niti jedan takav lijek u liječenju zgloba koljena ne proizvodi takav učinkovit učinak.
Yuri Alekseevich
37 godina stari poduzetnik

Pregled "Alezan 2in1 gel za hlađenje i grijanje (500 ml)"
Živim u sportskoj obitelji: muž i sin idu na treniranje juda. Lupanje i rastezanje mišića imaju vrlo česta pojava! Kupili su Alezanov gel, prvo mali paket koji je pokušao, ali kad su vidjeli kako brzo nestanu svi ti simptomi, sada ispunjavam velike pakete! Dobar gel za konje! I zašto se ovaj gel službeno preporučuje za konje? On savršeno pomaže ljudima.
Svetlana Ivanovna
kućanica, Lugansk

Pregled "Prazitsid-suspenzija plus za mačiće (1 x 10 ml)"
Pripremam British Blue mačke. Kad nosim mačiće za prodaju, uvijek ih de-worminate. I, naravno, 2 tjedna prije cijepljenja. Prazitsid-suspenzija je vrlo pogodna za liječenje crva u mačića. A ako nestanu crvi u mačići, a zatim i prevencija crva, mislim da je nužno obaviti nužno. Moje metode uvijek funkcioniraju, tako da su mačići zdravi i dobro njegovani.
Olga
Kijev, mačka uzgajivača

Pregled "Odvjetnik za pse do 4 kg (1 pip.x 0,4 ml)"
U stanu su se pojavili lijekovi za buha od istog trenutka kad su kupili štene. Ne namjeravamo zaključiti buhe, tako da smo redovito kapali odvjetniku od ranog doba. Stoga nikada nismo imali pohlepan borbu protiv buha, više gubimo za prevenciju. Bolje je sigurno nego žao.
Katerina Ivanovna
Frizerski salon, grad Cherkasy, 26 godina

Pregled "Lactogon za povećanje laktacije kod žena (20 tab. X 0,55 g)"
Laktogon se koristi tijekom krize. Izvrsno sredstvo i vrlo brzo pomaže. I još jedan veliki plus je da cijena laktogona nije visoka, možete si to priuštiti bez postizanja proračuna.
Katerina Sverdlova
,

Pregled "Advantiks za pse 10 - 25 kg (1 pip x 2,5 ml)"
Koristio sam već mnogo godina. Dojmovi su samo pozitivni.
Stavrienko Victoria Valerievna
, Mariupol

Povratne informacije o "
Naš terijer, ne tako davno, nakon aktivnog hoda, počeo je šepati na njegovu prednju šapu. U veterinarskoj je klinici dijagnosticiran artritis i propisana je Ainil. Nakon primjene psa dan kasnije, pas je prestao šepati. Bilo je dvojbi da se artritis psa može izliječiti tako brzo. Otišli smo u drugi veterinar, rekao je da pas ima ozbiljnu ozljedu (ispričavam se, nismo ga primijetili i krenuli na vrijeme), pa su to simptomi. Ali prošli smo put Ainila (iako s prilagodbom). Zajednički tretman bio je uspješan. Vetpreparat Ainil u ovoj trgovini za kućne ljubimce, nismo kupili (cijepljeni veterinar). Ali poznanik nam je rekao da je veterinar u kojem se liječimo redoviti kupac ove trgovine za kućne ljubimce. Mislim da će sljedeći put (Bog zabraniti, naravno) ćemo uzeti Ainil sebe, tako mnogo više isplativo za cijenu.
Alexander Frolov
Voditelj, 32, Lugansk

Pregled "Drontal Junior, suspenzija 50 ml"
Provedena prevencija crva u njegovoj štenci Drontal junior. Prvo, kad je štene bilo mjesec dana, a onda za 5 mjeseci. Pitao sam veterinarku u veterinarskoj klinici da li je moguće provesti profilaksu crva nakon toga, kada pas postane stariji od iste suspenzije od crva. Doista, upute kažu da je maksimalna dob psa za ovaj veterinarski pripravak 6 mjeseci. Rečeno mi je da je preporučljivo ići na liječnički lijek za odrasle pse. No, mnoge prakse nastavljaju sprječavanje crva uz pomoć ove suspenzije, jer je pas za muškarce lakše koristiti - štenci ga uživaju. Rok trajanja droge za crve je normalan, pa imamo dovoljno još nekoliko godina.
Oleg
27 godina, grad Rivne

Pregled "Alezan - krema za zglobove (500 ml)"
Moja supruga i ja koristimo Alezan za liječenje zglobova. Ponekad, dok koprljate u vrtu i započnete s leđima i zglobovima. Vrlo dobar učinak Alezan i nema štetnih kemikalija - svi sastojci su prirodni. Osvježava se i zagrijava, ali na kraju bol u zglobovima i leđima nestaje. Koristili smo već godinu i pol. Mi uzimamo veliki paket jer je profitabilan. Mnogo hvala našoj susjedi Tamari Ivanovna za preporuku.
Obitelji Tikhonov
Kijev, umirovljenici

Pregled "Gel Jockey 3 u 1 (500 ml)"
S dijagnozom osteoartritisa koljena je prilično teško živjeti. Uostalom, bol počinje kada izađete iz kreveta. Činilo mi se da, slično masažama i trljanje u mastima, bolest će uskoro proći, ali to nije tako, potrebno je trajno liječiti. Koristim gel samo u razdoblju pogoršanja. Vrlo zadovoljan terapijskim učinkom gel za hlađenje za liječenje zglobova u konjima
Arkadij Ivanovich
trgovac, 33 godine

Pregled "PhytoMins za mačke" vune "
Izvrsni vitamini! Jeftin, ali stvarno učinkovit. Dao sam ih svojoj mačiću (tajlandska djevojka od 5 godina), rezultat je već bio 4-5 dana, vuna je znatno poboljšana (postala je vrlo svilenkasta i meka, čak se činila da se penje manje), čak su i obrve rasle (uvijek nas slomi), Od istog proizvođača, vitamini za imunitet pomogli su mačiću da se oporavi (uzeli su ga od vrtića - bila je vrlo iscrpljena i bolna, dobra hranjenja, a ovdje su takve fitomine i nakon nekoliko mjeseci mačka nije prepoznata!)
Bardyk Victoria Sergeyevna
,

Pregled "Drontal plus za pse (1 tab.)"
Worms out pas vozio je Drontal plus. Lijek je normalan, glavna stvar je da se pridržavate doziranja. Smatram važne savjete koji su opisani u uputama na mjestu: "de-worming treba provoditi zajedno s liječenjem životinje protiv buha". Znam da buhe mogu nositi crve ličinke. Stoga, paralelno sa prevencijom crva iz mog psa, definitivno joj kupim ovratnik Bolfa (volim ga i od buha i krpelja istodobno), a općenito mi se sviđaju proizvodi tvrtke Bayer - nikad nisam uspio.
Nikolaj Bondarenko
Uzhgorod, 52, liječnik opće prakse

Pregled "Alezan - krema za zglobove (100 ml)"
Ja sam tajnica, a rad na računalu je 80% mog radnog dana. Uglavnom ovo je tipkanje. Vjerojatno ne vrijedi objasniti kako se oči i ruke umorne nakon takvog režima. Bol u zglobu obično se pogoršava bliže večeri, ali nekako je potrebno raditi! Nekad sam pomirivala vrhnje iz ljekarni za liječenje zglobova, ali samo su pomogle par sati i bol se nastavio. - (Ona se žalila zaposleniku, savjetovala je Alezan - gel za zagrijavanje hrane za konje.) Bila je skeptična, ali uzela je jedan paket za uzorak, nije dobro to je skupo, a još više kad postoji bol u zglobovima, a zaposlenik se često primjenjuje kada uzima radikulitis, uzima gel za konje i ne žali zbog toga, stvarno pomaže vrlo dobro: hladi, zagrijava i bol prolazi.
Alina Alexandrovna
Tajnik, 25 godina, Kijev

Pregled "Profender (za mačke od 2,5 do 5,0 kg), 1 pip x 0,7 ml"
Naša mačka ima vrlo osjetljivu želuca, pa obično koristimo dijetu u prehrani mačke. Nedavno sam na internetu pročitao čitav niz članaka o mačjim bolestima od crva i općenito o tim parazitima kod mačaka. Naravno, pomislila je: što ako moja mačka ima crve. Nikad nismo provodili prevenciju crva. I premda nisam vidio vidljive simptome crva za mačku, još sam otišao u veterinarsku ljekarnu. Odlučila sam se za Profandere za mačke, jer je u obliku kapi iz crva i moja mačka neće morati progutati tablete. Vrlo skupo, ali tako zgodan i učinkovit da je Profender iz crva vrijedan. Vrlo sam sretan s mojim izborom.
Elena Mikhailovna
Kijev, 37 godina, učitelj

Pregled "Verakol Tablets 0.1 No. 50"
Mačka je imala crve. Tradicionalno, Drontal je dao, ali iz nekog razloga ovaj put došlo je do problema - mačka je preživjela kako je bilo teško otrgnuti crve - nekoliko je puta povraćalo i odbio jesti. Veterinar je rekao da je to zbog činjenice da crvima tijekom umiranja ispušta veliku količinu toksina, što je izazvalo samo takvu reakciju. Imenovan za vraćanje funkcija želuca i crijeva za uzimanje tih tableta - Verakol. Stanje mačke brzo se vratilo na normalu, čak i poboljšalo - postalo je puno aktivnije od uobičajenog.
Elena Alexandrovna
Krivoy Rog, 45, računovođa

Pregledajte "Travmatin-gel 75 ml"
Volim homeopatiju jer pokušavam kupiti biljne pripravke za sebe i moj pas. Nedavno je moj Earl, povrijedio šapu dok je hodio psa. Nisu htjeli uzeti psa u kliniku. On je s nama Boyaguz, a onda sam otišao u revizija za vetpek u potrazi za ljekovitim sredstvom. Ono što se ponudilo često je u nedoumici. Odabrao sam Yusna Super Bio, raspon je dobar, cijene su niske. Baš kad sam bio tamo, došao sam do predstavljanja veterinarskih proizvoda tvrtke Helvet. Ukratko, kupio sam Trauma-gel, modrica iz psa brzo je prošla. I ponekad koristim gel za sebe. To mi se jako sviđa.
Timofeeva Anna Fedorovna
Kijev, majstor svečanosti

Povratne informacije o "Clever Spray Schooling za mačku (200 g)"
Na pitanje kako podučiti mačku na zahodu, ja mogu sa sigurnošću reći - Smart sprej koji će vam pomoći. Niti jedan lijek ne pomaže tomu. Moja se mačka učinila šankom za toaletom... u mojoj kupaonici... na sagu.. Po prvi put nisam mogla ni shvatiti odakle je ovaj smrad. Da, to bi bio cijeli stan i tako oštar! I onda sam nekako pronašao... koračajući za tušem na sag. Kasnije sam oprao noge dugo... Već sam mislio da je zauvijek, jer je mačka odrasla (perekknulo, vjerojatno zbog hormonskih poremećaja), malo je vjerojatno da će podučavati. Ali sada znam da nije problem podučiti odraslu mačku u ladicu!
Lyudmila Evgenievna
Upravitelj ureda u Kijevu

Pregled "Alezan 2 u 1 gel hlađenju i zagrijavanju (100 ml)"
Ja se bavim sportom. Ponekad u dvorani, ponekad kod kuće. To su snaga opterećenja i strijama. S vremena na vrijeme, imam bolove u mišićima. Bilo je razmazano različitim sredstvima: ljekarna i nacionalna, prošla bol, ali ne tako brzo koliko bismo željeli. Jednom, negdje, čitam da Alezan gel pomaže u takvim slučajevima. Pokušao sam gel za konje i bio je zadovoljan. Cool stvar, sada čim osjetim bol u zglobovima ili mišićima, pomazat ću Alezan za noć i sve će otići. Što se tiče gela za konje, to je vrlo dobro.
Maria Antonovna
Donjeck, pomoćnik upravitelja

Pregled "Lactogon za povećanje laktacije kod žena (20 tab. X 0,55 g)"
Također sam vidio Laktogon, čak i nakon jednog pakiranja, mlijeko postaje sve veće. Ali ne smijemo zaboraviti na čestu privrženost i druge metode pravilnog hranjenja. I što je najvažnije - mirno i dobro raspoloženje)
marina
,

Pregled "Amipol-T (10 bara)"
Ovog ljeta kupio sam nekoliko paketa za uzorak i bio je vrlo zadovoljan. Lijek se pokazao vrlo, vrlo dobro. Nisam ni očekivao. Hvala što ste se sretni s novostima.
Sergej Nikolaevich
pčelara s 30 godina iskustva

Pregled "Liarsin tablete 0,1 № 50"
Nikad nisam koristio homeopatske lijekove za sebe ili za životinje. Sam veterinar, s kojim sam služio, propisao je Liarsin - homeopatski lijek. Daj, mislim, pokušat ću, glavna stvar je da nema štete. Liarsin tablete su korištene za liječenje mačke za liječenje bolesti kože uz Hexiderm Spray. Rezultat je došao vrlo brzo, mnogo brže nego što smo očekivali i liječnik. Ovdje imate homeopatiju za životinje. Potrebno je sljedeći put doživjeti neki homeopatski lijek za sebe.
Michael
38 godina, Novaya Kakhovka, regija Kherson

Pregled "Lactogon za povećanje laktacije kod žena (20 tab. X 0,55 g)"
Ne želeći eksperimentirati sa svojom bebom, kupio sam na savjet svog prijatelja Laktogona. Uzeo ju je za cijelo razdoblje dojenja i bio je vrlo zadovoljan rezultatom - nakon puštanja lijeka nije bilo nedostatka mlijeka.
Katerina Sverdlova
,

Pregledajte "BIFAR ovratnik od buha i krpelja za pse (65 cm)"
Imam dva psa - jedan kravata, a druga također neka opskurna krv. Podigao sam ih oboje na ulici dok su još bili štenci. Srećom, imam privatnu kuću, iako živim u gradu, nedaleko od moje kuće je park. I jednostavno ne možemo zamisliti dan bez šetnje u parku. Ali nikome nije tajna koliko tritica ima da ih zaštiti, stavio sam ih na Bifarove ovratnike dok nisu imali nikakvih problema. Vrlo dobar ovratnik od krpelja za pse, preporučujem.
Arseny Nikolaevich
Kijev, 37 godina

Pregled "Šampona za konje s opuštajućim učinkom (500 ml)"
Operem kosu samo u večernjim satima (duge, duge suhe). Imam dosta težak posao, uvijek sam tražio gelove i šampone s opuštajućim mirisom. Ovaj šampon ima miris koji se odmah opušta i misli samo o spavanju. Za naporan dan, to je čak i bolje od 100 grama))))
Katerina Stepanenko
Pomoćni računovođa, 27 godina, Donjeck

Pregled "Krem-balzam za zglobove (250 ml)"
Imam protežu svake zime: skliznuti ću, nehotice ću gurati... I kao rezultat toga, bilo sam hromo dva tjedna. A s kremom za zglobove, bol nije tako zamjetljiv i konačno prolazi puno brže. Druga sredstva, nažalost, ne pomažu mi tako brzo...
Lena
prevoditelj, 28 godina

Pregled "Drontal za mačke (1 tab.)"
Imam mačića 9 mjeseci. Mačak je počeo jesti loše, ali istodobno je imao pristojan trbuščić - znakovi crva na licu. Prijatelji su savjetovali lijek za crve za mačke Drontal. Nakon što je uzimala pilulu za crve, mačić se počeo osjećati loše. Na savjet tih istih poznanika, dobivao je pod s tabletama aktivnog ugljena i poboljšalo se njegovo zdravlje. Očito je da su crvi počeli izlaziti. Vjerujem da je Drontal dobra priprema za prisiljavanje crva u mačaka.
Marija
Odessa, 34, prodavač

Pregled "Bayun Cat (3 fl.kh 10 ml), rr"
Ako ste dobili mačku s vašim krikovima, savjetovat ću to umirujuće droge Bayun Cat. Ja sam pročitao recenzije o ovom lijeku i, kako se ispostavilo, mnogo pomaže u rješavanju ovog problema i drago je da je izrađena od ljekovitog bilja.
Natalya Petrovna
52 godina Kramatorsk

Pregledajte "Dironet za tablete za pse (6 kartica)"
Ove godine odlučili smo se prebaciti na Dironet. Naš se Chrome neprestano izvodi na ulici u dvorištu. Budući da živimo u blizini šume, brinemo se da se komarci mogu zaraziti dirofilarijatom. A ovaj lijek je upravo ono što vam treba. Redovito provodimo sprječavanje crva. Stoga smo mi mirni i Chrome je zadovoljan. Dobar lijek.
Lidiya Maksimovna
54 g, medic

Pregled "Odvjetnik za pse od 25 do 40 kg (1 pip.x 4 ml)"
Kada se na Eriku pojavio jato buha, svi su bili užasnuti, uključujući i psa. U tom trenutku bili smo zainteresirani za proizvode za kontrolu buha i gdje se mogu bliže i brzo kupiti. Pogotovo nije prodrla, ali odvjetnik je savjetovao na forumima. Upotrijebljeno je već dvije godine, a otkad se vidjelo buhe i krpelji na psu.
Sergej

Pregled "Kondicioniranje šampona za konje za grivu i rep (500 ml)"
Čitam na internetu da su šamponi za konje također dobri za ljude. Odlučio sam pokušati. Moja kosa brzo dobiva masti u korijenima, upravo sam se umorila od pranja svakodnevno + sjaj je počeo nestajati! I ovim šamponom, operem ih svakih tri dana i sjajem kao u reklamama (vjerojatno zbog sastava lanolina). Za mene, ovo je doista spasenje.
Svetlana
34 g, sekretar, Kijev

Pregledajte "BARS ovratnik za pse velikih pasmina (80 cm)"
Imam zapovjednika Moskve. Živi u dvorištu, ponekad odlazi loviti sa mnom. Već nekoliko godina koristim BARS, prijatelju koji mi je lovac savjetovao. Vrlo dobar alat. Kad dođem s psom iz šume, stalno provjeravam ima li krpelja na psu. Znate, ne, ali prije toga, problem krpelja stajao je stalno i uklanjanje krpelja gotovo je ritualna vježba. I moj prvi pas, Fox terijer, umro je od piroplasmosisa jer ga nije liječio na vrijeme s krpelja. Što se tiče mene, tako je leopard iz buha i krpelja pametan alat - a ne skup i, najvažnije, vrlo učinkovit. Nijedan nuspojava povezan s uporabom lijekova, također nisam promatrala na mom psu. Vrlo sam zadovoljan tim lijekom.
Alexey
44 godina, Kharkov

Pregled "Odvjetnik za pse do 4 kg (1 pip.x 0,4 ml)"
Kada kupujete štene, savjetovali smo se za pripremu odvjetnika. Koristeći ove kapljice spriječimo buhe i crve. Vrlo udobno. I što je najvažnije, nema stresa u postupku za životinju.
Asanova Alyona Viktorovna
, Belgorod-Dnjestar

Pregled "BIFAR S.O. ovratnik za mačke iz buha (35 cm)"
Ranishe je kupio svoje postove nakon kapljice računa. Virsila sprobuvat Oshnynik v_d blikh, preporučuje se Serii SOS. Spravedy dobryannyi chipper, moći ću kupiti, objaviti, kupiti, spremiti, jer ćete ga dobiti jednom za 5 mjeseci.
Miroslava
m. Kremenchug, medicinska sestra

Povratne informacije o "Clever Spray Schooling za mačku (200 g)"
Dobili smo mačića u kućanstvu. Sjećam se kako smo se radovali i bili uzrujani onog dana kada je Kitsya otišla u kuhinju... (U novom stanu, s novom obnovom. Već smo mislili da će malo radosti imati vremena za cijeli stan dok ne pronađemo djelotvornu metodu, ali kako se ispostavilo trening za pladanj nije tako dug proces, ako koristite Smart Spray. Istog dana mačka je to shvatila. Dobro je da je sve učinjeno samo s kuhinjom =)
Masha
kuhati, 22 godina

Pregled "Kondicioniranje šampona za konje za grivu i rep (500 ml)"
Cool šampon, kosa postaje stvarno bolja - svilenkasta, sjaj se čini tako lijepom. Čitao sam da postoje svi prirodni sastojci. Sretni konji.
Katia
22 godina, student, Irpen

Pregled "Kondicioniranje za šampone za ždrebove (500 ml)"
Moja kosa je gusta i uska. I oprati šampon iz kose je vrlo složen i dug proces za mene. Prije sam koristio obične šampone, ali nakon njih kosa na korijenu postala je masna i morala sam se prati svaki dan, što nije spasilo moju situaciju. I na forumu, ovaj šampon je bio toliko prevaren da sam odlučio, čak i ako nisam ždrijeb =) Tjedan dana kasnije, shvatio sam da su moje predrasude spriječile da lakše napravim svoj život: dva puta tjedno, šampon se vrlo lako ispire, a kosa stekao sjaj, koji prije nije postojao. Oduševljen sam! =)
Elena Marchenko
27 godina, tutor stranih jezika, Kharkov

Povratne informacije o "Envier for macs (10 tab. X 0,5 g)"
Već nekoliko godina koristim Envier za prisiljavanje crva iz moje mačke. Nikada nije bilo nuspojava. Koristio sam ga prije i Drontal i Pratel, to je bila sva ista slika - nisam promatrala nikakve nuspojave. Pročitao sam upute za pripreme i vidim da su gotovo poput blizanaca u sastavu - svi oni imaju isti sastav. Mislim, razumljivo, ne plaćam za učinkovitost, ali nadilazim za drogu. Nemam nikakav dodatni novac pa sam mislio, zašto bih preplatiti ako sve droge za crve imaju istu učinkovitost, a cijene se razlikuju nekoliko puta. Prošle su tri godine, vidim da nisam pogriješila pri izboru droga za crve za moju mačku.
Petrenko Olga Nikolaevna
Kharkiv, 57 godina, umirovljenik, bivši profesor kemije i biologije

Pregled "Mixoren, 1 fl. H10 ml (10 doza) + otapalo 1 fl."
Vlastiti kunići Kolya Mixorenom i Pestorinom Mormix. Dajem male kuniće miksenore, i kroz selo Pestorin Mormix. Problemi za zdorovam krolіv Mayge Nіkoli ne buvaє.
Oleg Vasilyovich Sinets
Kolomyia, 58 godina. do zlostavljača Tel. (3433) 47 - ** - **

Pregled "Prazitsid-suspenzija plus za pse (1 ml x 10 ml)"
Naša je tvrdog drveta vrlo teško hraniti sve osim vaše omiljene pasne hrane, pa čak i više crnih tableta. Zato obično uzimamo slatku suspenziju. Ovaj lijek za crve pomaže unnoticeably za psa da ga provede kroz crve.
Aleksandar
Uman, ekonomist

Povratne informacije o "Psi ptičjih škroba školovanja u WC (200 ml)"
Vjerojatno, na jedinicama ljudi iz psa idete u ladicu kod kuće. Ali ja sam jedan od njih. Uvijek nemamo vremena za hodati s psom, iako je zaista potrebna, pa je povlačenje štene u pladanj bila za mene zadatak br. 1. Isprva sam primijetio sve plićake i kutove, ali kad sam slučajno posrnuo preko Interneta na Pametnom spreju za pse (bio sam iznenađen što postoje takve stvari), na podsvjesnoj razini shvatio sam da je problem riješen. I doista, s pojavom spreja, pas je ostavio samo uglove i otišao u ladicu. Stoga, nakon što sam kupio još jedan sprej za likvidator, ja sam uzdahnuo mirno.
Anna Alekseevna
novinar, 25 godina

Pregled "Advantiks za pse 4-10 kg (1 pip x 0,1 ml)"
Već dugo koristim Advantix, po mom mišljenju, to su najbolje kapi iz buha i krpelja. Ova me priprema sasvim odgovara. Ja vjerujem za 100%, nema razloga da ga promijenim iz bilo kojeg drugog razloga. Ako znate nešto bolje - savjetovati, kažem vam samo zahvalnost. Učinkoviti lijekovi za buhe i krpelje za pse nikad me nisu povrijedili. Znam što je za liječenje psa za piroplasmosis. Imala sam jedan takav slučaj. Kakav siromašni pas nije samo radio, a intravenozno se ubrizgava hrpa lijekova, a upotrebljava se azidin. Ponašanje pasa trajalo je danima, novac je potrošen na more, ali, nažalost, ishod psa bio je smrtonosan i kakav je to pas. Inteligentan, ljubazan, nježan, inteligentniji od bilo koje osobe, ali nažalost... Zato ću definitivno reći, bolje je spriječiti piroplasmosu kod pasa nego da je kasnije tretiram.
gen
Merchandiser, 37 godina

Pregled "ASD 2 frakcije (100 ml)"
Lichuyu lijek protiv štitnjače vzhe mayzhe pivroku. Hvala vam, jer je bolje obojana - štitnjača je bolja i bolja. Bit ću udobniji od ASD2 promjena.
Artem
33 stijena, pídpriêmets, m. Drohobych

Pregledajte "Agita 400 g"
Ovaj kafić smo tretirali s ovim muškim lijekom. Borba protiv muha bila je uspjeh. Posjetitelji su sretni. Tijekom ljeta muhe nisu gnjavile. Hvala ti
Oksana Vitalyevna
Mariupol, 38 godina, samozaposlen

Povratne informacije o "Clever Spray Schooling za mačku (200 g)"
Nikada nisam imao problema s mačkom. Od samog početka svog stanovanja u stanu znao je gdje ići "na posao". Stoga ga nisam dugo uvjeravao. Stvar je u tome što moj muž zna podučiti mačku u ladicu s minimalnim novcem i trudom. Kao što se ispostavilo, sve je izuzetno jednostavno - samo kupite Smart Spray i primijenite ga prema uputama. Tri godine mačka nikada nije napisala na krevetu ni ispod ormara, kao što se često događa s ljudima koji još uvijek traže bolji izlaz. Ali, do sada samo na razini receptora za bubnjevima dolazi mačka.
Irina Vasilyeva
Kijev, prodavatelj

Pregled "Drontal Junior, suspenzija 50 ml"
Dugo su vrijeme odabrali za svoje štene sigurno i pouzdano lijek za crve. Zaustavili su njihovu pažnju na Drontal Junior. Željeli su započeti vožnju crva već od dobi od 2 tjedna, ali poznati veterinar je rekao da ako ne postoji sumnja na crve u psu, a hitno liječenje crva nije potrebno, onda možete pričekati dok se štene ne učvrsti, a nakon nekoliko mjeseci kako bi spriječili crve. Tako je. Obustava od crva možete čak reći kao štene.
Ekaterina Nikolaevna
52, Donjeck, voditelj odjela za kadrove

Povratne informacije o "Psi ptičjih škroba školovanja u WC (200 ml)"
Dobili smo štenad štenaca. Kako se ispostavilo, štene nisu navikle na toalet. Saznao sam da postoji super alat - Smart sprej Školski psi u WC. Stečena. Sada moj mali zna točno gdje krenuti za kviz. Zahvaljujući proizvođačima koji su dobili takav dobar alat!
Katya Dolina
19 godina, Kijev, student

Pregled "Alezan 2 u 1 gel hlađenju i zagrijavanju (100 ml)"
Dugo sam koristio ovaj gel. Prvi put, prije tri godine, nakon jednog tjedna kopanja krumpira, imao sam teške bolove u leđima. I oba roditelja i roditelji moje supruge žive ne udaljeni jedni od drugih, pa stoga, ako jedan roditelj mora pomoći, onda se drugi mora pomoći. Općenito, kad sam zgrabio leđa, nisam se mogao ustavati ili ispraviti, ali nisam mogao doći na let s bolnim leđima. Moja mama me savjetovala za bolove u leđima i išijasu da isprobam Alesan gel za konje hlađenje i zagrijavanje. Nakon nekoliko dana bol u leđima je nestala. Doista, Alezan je dobar lijek za bol u zglobovima: hladi se i zagrijava, a što je najvažnije, pomaže i ne izgara kao i druge masti za zagrijavanje.
maksima
vozač, 27 godina, Boryspil

Pregled "Drontal plus za pse (1 tab.)"
Uvijek dajem crve od crva do Drontala plus s okusom mesa, a ja ih imam dva: njemački ovčar i pekarski, nikad, bez ikakvih problema, bez problema ili nuspojava. Nikada nisam razmišljao o izboru lijekova za crve koji su mi savjetovali u trgovini za kućne ljubimce, kupio sam je. Glavna stvar je da kada veterinar pregleda moje pse za crve, rekao je da moj psi nemaju crve. I koliko su droga od crva za pse, meni, srećom, svejedno.
Dmitry
28 godina, poslovni čovjek, Sevastopolj

Povratne informacije o "Opuštajući gel za konje (500 ml)"
Cipele za visoke cipele su moja strast i užitak onih oko! Ali na kraju radnog dana, ona je spremna otići kući bosonogi, ali kad dođe da leći i leći. Pokušao sam i narodne lijekove, kupke i reklamirane načine, ali sve bez ikakve svrhe, a ne želim mijenjati cipele, vrlo navikane na to. Čuo sam da u takvim slučajevima pomaže i gel za konje, iako je to konj, ali odlučio sam i probati konjski gel ^ ^ ^ Ponekad razmazim noge prije odlaska, a ponekad i kod kuće. Još uvijek želim lagati, ali ne zbog umora, već zbog užitka i potpune opuštenosti, ali kakav miris... ^ _ ^
Marianna Sergeevna
voditeljica ureda, 25 godina

Pregled "Zaustavljanje suspenzije svrbeža za mačke 10 ml"
Lijek je pogodan za mačke koje lizuju kožu u donjim udovima. Dva mjeseca prije nego što su veterinari ubrizgali dexafort, pomogli su dok su radili injekcije. Čim su zaustavili problem, mačka je lizala svu kosu i svrbež se ponovno pojavio.. Stoga preporučujem 100% kao siguran lijek za mačke za svrbež. Osim toga, vuna je prestala padati, u kući nema vune
didenko Sveta
,

Pregledajte "BARS ovratnik za pse srednje pasmine (50 cm)"
Imam dugogodišnjeg pas - kolja. A tko se suočava s problemom parazita, zna koliko je teško privući krpelja. Ponekad imamo nekoliko sati. A mali se pas je tako dobro ugrizao, dobro je da nema bolesti... Općenito, sada nemamo ovratnik na ulici - ne stopala, iako živimo između betona. Ove sezone moj pas nosio je leopard ovratnik. Prije toga kupili su i Bolfu i Bifarov krpeljni ovratnik - također dobri ovratnici - nikada nisam imala nikakvih problema s krpeljima. Vidim da su gotovo svi sredstva za buhe i krpice dobri - glavna je stvar kupiti robu u normalnim trgovinama, a ne godinama na suncu.
Alina Sergeevna
liječnik, Sumy grad

Pregled "Albendazola za pse i mačke (tablete)"
Odabrao sam Albendazol jer sam već čuo ime. Moja teta, koja ima svoju malu farmu (svinje, krave, piliće, zečevi), izbacuje parazite iz njihovih kućnih ljubimaca uz pomoć praha Albendazola. Zato sam odlučio isprobati tablete Albendazola za moje pseće pasmine. Žive sa mnom većinu godine na ulici, trče oko sebe, pa mislim da su mogli zaraziti crvima. Kada je Albendazole dao, jedan je pas izgubio apetit, dok je drugi preživio uklanjanje crva. Nakon nekog vremena, apetit se nastavio i pas se počeo osjećati dobro. Čini se da je još jedan pas imao crve. To znači da je uklanjanje crva bilo uspješno.
Irene
Lozova, regija Kharkiv 41 godina, blagajnik

Pregled "Alezan - krema za zglobove (500 ml)"
Hvala na masti. Nisam spavao od boli noću. Samo što nisam koristio, ali rezultati su bili prilično bijedni. A onda mi je masažni terapeut savjetovao da probati ovaj Alezan-krem. Pronađeno, kupljeno, počelo se primjenjivati. Bio sam zadivljen rezultatom - prve noći kad sam spavala, kao da je ubijena, bolovi su postali daleki, daleko, a od četvrtog dana su potpuno nestali. Sada sam koristio samo ovaj Alazan-krema, odmah kupim veliki paket, tako da imam dovoljno / plus uštede u cijeni /. JA SUŠLJAVAJU SVIM TKO KORISTITI OVU KRUŽNU U ZABRANJU I MUSCU.
Sokolovskaja Lyubov Nikolaevna
domaćica, imam 47 godina, udovica, imam 8 djece, živim u selu

Povratne informacije o "Envier for macs (10 tab. X 0,5 g)"
Kupio sam svoju mačku Envire. Tsei sosíb víd worms yvomu dobre pídíyshov, níyakih sekundarni efekt ne boo. Vetlíkar porajdiv za profilaktiki crva u mačaka, schrozu zmіnyuvati preparati s raznim riječima, kako bi, crv nije mogao pristosuvatiya za njih. Dakle, yak míy kít postínyno gulêê u dva i posííína nebezpeka glistív i blíh, onda mi obov'yazkov slušati ostatak svog života.
marina
m. Berdichev, regija Zhytomyr, domaći dar

Pregled "Odvjetnik za mačke do 4 kg (1 pip x 0,4 ml)"
Buhe su strašna zaraza, jer bolest bolest je najraznovrsnija, neke su čak i smrtonosne. Koristim odvjetnika, jer imaju određenu dozu za težinu mačke. Lijekovi za buhe za mačke postoje različiti, ali činjenica da je ovaj lijek 100% radno uvjeren u njegovu ponovnu uporabu.
Marija
poduzetnik

Pregledajte "BARS ovratnik za mačke (35 cm)"
Živimo na prvom katu. Dakle, mačka šetnje na tom području danima. I ljeti smo joj uzeli mjesec ili dva u zemlju s nama da se "opustimo". A krpelji ne spavaju... Nažalost, krpelji mačaka imaju prilično uobičajenu stvar. Srećom, pripreme za buhe i krpelje sada su dostupne u širokom rasponu - bilo bi novaca. Kupili smo barove i jeftino i kako se pokazalo vrlo učinkovito. Hvala vam na savjetničkom osoblju Yusna Super Bio!
Masha Sergeevna
prodavač, 29 godina

Pregled "Gel za zagrijavanje konja (250 ml)"
Nekad sam radio kao utovarivač kad mi je to bilo dopušteno zdravlje: bilo je puno posla, kao i uvijek, roba je morala biti brzo iskrcana. Očito je to bilo bez posljedica: lumbosakralni radikulitis se pojavio. Pokušao sam sve, masira gotovo svaki dan, ali ispada da je vrlo skupo - ne mogu raditi s lijekovima. Moja supruga pere kosu sa šamponom za konje, hvale, pa sam odlučila probati gel za konje u liječenju moje išijature. I shvatio sam da je ovo vrlo učinkovit alat za liječenje radikulitisa, i to pomaže i to je sjajno. Ako kombinirate gel za konje s masažom, onda mogu dobro spavati čak iu sezoni pogoršanja.
Vitya
graditelj

Povratne informacije o "Gel za hlađenje konja s anti-traumatskim djelovanjem (500 ml)"
Za mene je gel za konje s anti-traumatskim hlađenjem najbolji lijek za zglobove. Činjenica je da sam prije dvije godine imala vrlo snažan zglob zglobova koji su čak išli u bolnicu. Nakon dovoljno dugog razdoblja rehabilitacije, počeo sam se vratiti u normalan život. Pozvao me je liječiti moje zglobove s ovim gelom moj poznanik o odjelu. Sada, svako jutro prije i poslije trčanja, gubim gel i osjećam se još bolje nego prije.
Ruslan
Revizor, Kirovograd

Pregled "Advantiks za pse 10 - 25 kg (1 pip x 2,5 ml)"
Za treću godinu koristimo Advantix, nisu pronašli krpelje na psu. Ove kapi iz krpelja su prilično skupe, ali ako uzmemo u obzir da ne trebam dodatna sredstva (sprejevi, ovratnici), to nije tako skupo i ispada kao rezultat. Općenito, nemam pritužbi na lijek Advantiks, zadovoljan sam tim kapljicama buha i krpelja.
Oleg Vladimirovich
Kirovograd, 32 godine

Povratne informacije o "Advantage 80 za mačke i mačke od 4 kg (1 pip x 0,8 ml)"
Nedavno je razmotrilo slike parazita koji mogu fatalno zaraziti mačke. Dakle, mačje buhe i krpelji - najgore od njih i, nažalost, često su se sreli ((Prednost me nikada nije pustila, ponekad nalazim mrtve buhe - učinak lijeka je odmah vidljiv.) Vrlo mi je drago ovaj lijek protiv buha, a što je najvažnije - Lucy je zdrava ništa joj ne ugriza!
Marinka
23 godina, Donjeck

Pregled "Depogeston (1 x 5 ml)"
Vrlo dobar lijek. Kupujem za svoje mačke. Jednom svaka 4 mjeseca potkopam ga subkutano i nije potrebno napuniti životinje pilulama. Ako mačka nema previše seksualne aktivnosti, dovoljno je ubrizgati prve 2 četvrtine. Ugodno zadovoljstvo cijenom u usporedbi s drugim analogima.
Sofel Alla G.
,

Povratne informacije o "Biokan DHPPi, 1 fl. (1 doza) + otapalo 1 fl."
Već dvije godine koristim Biokan cjepivo i jako sam zadovoljan što nikad niste imali nikakvih problema. Kažu da je to analog Nobivaku, ali ovo je cjepivo mnogo jeftinije. Obično liječnici koriste ovu shemu cijepljenja: 6-8 tjedana - Biokan DHPPi 8-10 tjedana - "Biokan DHPPi + L" 15-17 tjedana - "Biokan DHPPi + LR" Godišnja revaccinacija - "Biokan DHPPi + LR"
Alina
25 godina, Kijev, Labrador uzgajivača

Pregled "BIFAR ovratnik za mačke protiv buha i krpelja (crveno) (35 cm)"
Kupio sam ovratnik zvan Beafar za moju mačku. Nosi ga u 3. mjesecu. Buhe nisu vidljive. Nadam se da ga štiti od krpelja. Mačka povremeno šetnje u vrtu i osjeća se sjajno.
Ekaterina Dmitrievna
Slavutych, 37 godina, poduzetnik

Pregled "Advantiks za pse 4-10 kg (1 pip x 0,1 ml)"
Krpelji pasa su strašni. I samo treba zaštititi pse od krpelja. Ali od svih lijekova za krpelje, osobno mi se sviđa Leopard.
Tatjana
25 godina. Kherson

Povratne informacije o "Psi ptičjih škroba školovanja u WC (200 ml)"
Jednom sam se i suočio s ovim problemom, čak bih rekao - nesreću, bilo je tako neugodno. Nakon što smo dovršili kuću, kupili smo psa. Naravno, od sredine proljeća do rane jeseni živjeli smo u kući za odmor, a onda smo se morali vratiti u grad i ostaviti psa za nas smatra se bogohulom. No, zbog posla i zauzetog rasporeda, nismo je mogli prošetati tri puta dnevno, a ona, kada se bavi šljunkom, hoda s glavom dolje, a oči su joj toliko žalosne... Moj muž je savjetovao u trgovini za kućne ljubimce da ovaj sprej bude najučinkovitiji način školovanja psi u ladicu. Iste večeri bio je upotrijebljen sljedeći dan, naš mali pas trčao je sjajnim očima i ponosno podigao glavu, jer je otišao na pravo mjesto.
Yulya Danko
poduzetnik, 28 godina

Pregled "Gel Jockey 3 u 1 (100 g)"
Imam artroza zglobova ramena. Prethodno, to je bila samo bol, i nisam priložila nikakvu važnost za to, ali kad je sol počela graditi, otišla sam do liječnika. Liječnik mi je ispričao o bolesti. Dala je upute za masažu, oslikavala vježbe i preporučila gel za konje s učinkom hlađenja i zagrijavanja. Isprva sam bio iznenađen, zar nema učinkovitih droga za ljude? Liječnik je rekao da je za liječenje i taloženje soli u zglobovima, i artroza - ovaj gel je najbolji od njih sve postojeće, a onda kao što sam odlučio. Svakog dana trljam gel, već postoji malo pomaka u sedimentu, ali bol je potpuno otišao.
Katia
Vinnitsa, prodavač

Pregled "Otospectina (15 ml)"
Moj pas je imao otitis. Nakon savjetovanja s veterinarkom, liječena je s Otospectrinom. Oporavak je bio brz. Ostatak je kap iz otitis koji joj je dobio. Tako je i izliječila i njezinu mačku. Vjerojatno kapi dalje otišao na susjedima :)
Irene
Krivoy Rog, 23, tehnolog

Povratne informacije o "Gel za konje za hlađenje i zagrijavanje s dvostrukim djelovanjem (250 ml)"
Vrata su moja slaba točka. Malo skakut i već osjećam svaki mišić na vratu... Drugim riječima, neuralgija je moj najgori neprijatelj i čest posjetitelj. U hladnoći, autobus dugo čeka - neuralgija, nacrt u uredu - neuralgija, zaboravit ću zatvoriti prozor kod kuće noću da zatvorim - neuralgiju. Tko se suočio - zna da je liječenje neuralgije - ova masaža, omatanje, zagrijavanje gelova, kao i koliko dugo je proces. Ali, čudno, dvostruki gel za konje pomogao mi je ubrzati taj postupak. Uostalom, prije toga, koristio sam droge strogo za namjeravanu svrhu (iako je ponekad moje misli klizile kad sam hranio mačku Viskas :)))). Za dva ili tri dana bol se odlazi;)
Valeria Nikolavena
Marketer, 31, Kijev

Povratne informacije o "Clever Spray Schooling za mačku (200 g)"
Nakon što sam gledao mnogo stvari na Internetu i na televiziji, imala sam ludu ideju - podučiti mačku da koristi WC. Pitao se kako podučiti mačića za toalet. Jasno je da jedna demonstracija nije učinila. Spremio sam zahod izravno s prskanjem, a zatim stavio mačku u tamo. I znaš, došao je! Sada se svi hvale što imam mladu mačku i da ne trebam trošiti novac na ladice i punila, a miris je sigurno manje!
Angela
IT stručnjak, 28 godina

Povratne informacije o "Hexiderm spreju (35 ml)"
Hura! Microsporia, izliječili smo našu mačku. Hvala Hexidermu.
Ilya
18 godina, student, Donjeck

Pregled "Rimadyl 5% in (20 ml)"
Rimadyl se primjenjuje kao analgetik u liječenju zglobova pasa, kao i za smanjenje oticanja pasa nakon operacije. Moji kolege također ga koriste u kombinaciji s drugim lijekovima za anesteziju za pse, što omogućuje smanjenje doze anestezije tijekom operacije psu. Rimadil se koristi za liječenje artritisa kod pasa. I iako je uništavanje tkiva zglobova u artritisu nepovratno, ali vjerujem da uz pomoć Rimadila može donekle usporiti razvoj bolesti. Osim zaštitnih svojstava zglobova, aktivni sastojak lijeka, karprofen, posve je jedinstven po tome što potiče proizvodnju tvari koje se obično nalaze u sastavu zglobne hrskavice. Ni u kojem slučaju ne možete koristiti lijek za bolesti jetre, kao i za bolesti gastrointestinalnog trakta, jer ova primjena može izazvati čireve želuca i dvanaesnika, posljedice njegovog djelovanja na bolesnu jetru psa mogu biti smrtonosne za njega. Bez ovih bolesti Rimadyl pasa dobro podnosi.
Nadezhda Pronskaya
28 godina, veterinar, Kijev

Pregled "Advantiks za pse 10 - 25 kg (1 pip x 2,5 ml)"
Često šetam sa svojim Chow Chowom na travnjacima u blizini šume, u pravilu, koristim Advantix. Primijenjeno nekoliko godina. Dok je Bog bio milostiv - nije bilo problema. Istina, samo u slučaju, za jamstvo, ne sjećam se gdje ga čitam, uvijek ga pokušavam obraditi prije šetnje i prskati s Bolfom. Do sada nije bilo nikakvih problema, iako ponekad u proljeće uzimam kvačicu s psa.
Igor, Chernigov
25 godina, odvjetnik

Pregled "Alezan - krema za zglobove (500 ml)"
Moja bol u zglobovima, blagoslov, nikad me nije smetala, iako sam odrastao u selu. Ali nisam tamo živio od 16 godina, samo ponekad dolazim posjetiti svoje roditelje. Jednom sam stigao, ali uhvatio sam radikulitog oca i, osim toga, bolovi zglobova pogoršali, njegov artritis dugo je mučio. U selu su svi ti artritis i miozitis česta stvar i nije ni čudo: probio sam se u vrtu, pušio kroz kuglu, ili sam zakvačio vrat ili zgrabio radikulitis. Ne govorim da je bol u mišićima u seoskom načinu života obično česta pojava, poput artritisa. Naravno, ako je nešto ozbiljno, poticat ću potrebu da se uputite u bolnicu, ali u takvim slučajevima u selu nemate šanse da posjetite liječnika, a svjetlost nije bliska, zato se svi u selu pokušavaju izvući, izliječiti folk metode artritisa, tako da kažem, ali koliko oni pomažu? Moj prijatelj ima konja i savjetovao mi je krema za konje za liječenje artritisa, on dobro zna ove stvari. Otac je primio ovaj gel i doslovno je postao lakši, a nakon nekoliko dana bol u leđima je nestao.
Miša
upravitelj

Povratne informacije o "Clever Spray Schooling za mačku (200 g)"
Činilo mi se kako kako naučiti mačića za zahod nije uopće znanost i lako se mogu nositi s time... Kako sam mogao pogriješiti. Gospodine, ono što nisam upravo učinio: u WC-u sam zatvorio noć (istodobno mi se srce razbijalo kad je ubacivao), pokrivao se kačićem i tukao magarca... razumio njegove sustave! Mislio sam da je mačka nosač pogrešna, bez mirisa koji ga poziva, prokletstvo, ali ne, koristimo catsan, dobar punilo. Općenito, dugo bih se borio, sve dok ne bih pretvorio stan u hambar s pozivom, za ostale mačke, miris zajedničkog WC-a. Srećom, postoji pametan sprej. Dosad je samo mačić slušao i ostavlja sve svoje otpadne proizvode na pravom mjestu.
Dasha
trener, 24 godine

Pregled "Kondicioniranje šampona za konje za grivu i rep (500 ml)"
Koristio sam ovaj šampon jako puno. Miris je prirodan, prekrasan. Šampon čini kosu malo teži (zanimljiv efekt), nakon što kosa ne gura kao i obično. Sada želim pokušati učvršćivati ​​šampon s katranom iz iste serije.
Alena
,

Pregled "Šampona za perut (500ml)"
Imam raskošnu kosu, ali moj muž... Ponekad je sramno posjetiti ili u restoranu kad je u crnom... Jedan perut! Da nisu prali, kojima se nisu prijavili (((Savjetnik je savjetovao ovaj šampon, a naravno, suprug je odbio, čak i uvrijeđen, kao da sam ja konj za vas, možda ćete uskoro donijeti zob, umjesto večere? istina, što ako to pomaže?) Općenito sam izlio sadržaj u bočicu ispod drugog shushunya, tako da ne bih ništa primijetio, ukratko, nakon dva tjedna sve je otišlo, svi su sretni))
Julia
u dekretu, Kijevu

Pregled "Beaphar BIFAR vitamina za mačiće i trudne mačke s mineralnim aditivima JUNIOR CAL (200 g)"
Kupio je tvoj mačić ove vitamine. Čitamo da je kvasac vrlo dobar učinak na krzno mačaka. Budući da imamo perzijsku ekstremnu ekstremu, želimo da mačkanska kosa bude lijepa. Bili smo ugodno iznenađeni kad smo saznali da u mlijeku ima vitamina. Sada će naš Timochka postati zgodan.
Alena
Kijev, školarka, volim mačke

Pregled "Lactogon za povećanje laktacije kod žena (20 tab. X 0,55 g)"
Laktogon je uzeo dva tjedna, kao što bi trebao biti prema uputama. Učinak recepcije bio je već treći dan, mlijeko je postalo znatno više, sin je brzo jeli i spavao dobro. Pa, sretna su vremena za mene - konačno sam mogla spavati, smiriti se.
Helena
,

Povratne informacije o "Clever Spray Schooling za mačku (200 g)"
Prijatelji su nam dali mačića. Kakva pasmina mačke ne znam, ali onda, mačić nije bio naviknut na toalet, to je činjenica. Pametni ljudi također su mi savjetovali da kupim Smart Spray. I znate, ne žalim - neću navesti mjesta koja je poduzimao, ali nakon što sam upotrijebio sprej, on je doista počeo ići na pladanj, a ne bilo gdje.
Helena
Kirovograd, 37 godina

Pregledajte "Agita 400 g"
Radila sam na kompleksu svinja (sada na rodiljnom dopustu), koristili smo agitiranje da uništimo muhe, vjerujte mi, vjerojatno nema boljeg načina muha. prolaz između strojeva s prasadima. Ne pretjerujem. ne vjerujte i provjerite
Volkov Yana
wetfather, 33 godine

Pregled "Šampona za konje s opuštajućim učinkom (500 ml)"
Prije svega mi se sviđao šampon zbog mirisa :) Nikad ga nisam upoznala, bilo je toliko ugodna, tako opuštena, podiže raspoloženje! Štoviše, on mi je pomogao u problemu gubitka kose, kosa mi je postala ljepša, sjajnija ili nešto, gotovo šašica! ahaha :)) Ja sam iznenađen da konjski šampon radi tako dobro i oni imaju isti efekt sjaja kose kod ljudi (i možda bolje :)))) Pa, zašto tako?
Eugene
19 godina student

Pregled "Advantiks za pse do 4 kg (1 pip x 0,4 ml)"
U veterinarskoj ordinaciji savjetovali smo Advantiks, nakon što je Mula donio krpelja. Pripreme za buhe i krpelje nisu nova, stoga čitam mnogo informacija o različitim pripremanjima za buhe i krpelje mačaka, uključujući i Advantixove recenzije. Sve su recenzije bile pozitivne, vjerovala sam i proučavala Advantix i veterinara i kupila lijek. I nije ništa što već dugi niz godina Mulk nije imao krpelje na sebe =)
Polina Yuryevna
dizajner, 27 godina

Povratne informacije o "BARS FORTE za mačke (3 pip x 1 ml)"
Ulovljavam Leopard Forte za mačke u središtu pažnje. Viskoznost je uska, a cijena je dosadna.
Irina Polischuk
vchitel, 33 roki, m. Zhytomyr

Pregledaj "Alezan - krema za zglobove (250 ml)"
Ovaj konjski gel za zglobove, ja vtyuhala susjeda u zemlji. Znao sam da sam već umoran sa svojim moans o taloženje soli u zglobovima, a posebno o činjenici da je nemoguće dobiti normalne lijekove za liječenje zglobova koljena bilo gdje. Ali moja artroza koljenastog zgloba u potpunosti me mučila. Ovdje je moj najdraži susjed i pokušao pronaći lijek za zglobove. Već dugo koristi Alazana i kaže da "liječenje artritisa uspješno nastavlja". Općenito, ne vjerujem da se artritis može izliječiti gelom za konje. Ali onaj Alezan, koji mi je predstavio, postala je sastavni dio liječenja artroze, koji me dugo gnjavi. Osjećam se mnogo bolje nakon Alazana. Istina, nakon što je moj muž doznao kako liječim artroza koljena, liječenje neuralgije počelo je plakati na njega. I ne brinem, jer u sastavu Alezan postoje samo ljekovito bilje.
Anastasia Petrovna
Kijev

Pregled "Prednost 40 kapi iz buha za mačiće i štence do 4 kg (1 pip x 0,4 ml)"
Buhe u mačkama je prilično čest fenomen. Izgubio sam prednost od buha na grebenu moje mačke (koja ne bi lizala) i nije vidjela nikakve parazite. A što se mene tiče, buha kapi, najbolji lijek za buhe: i jednostavan za korištenje, i učinkovit.
Natalya Vladimirovna
prodavač, 30 godina

Pregled "ekstrazola M"
Tijekom ljeta u kući se nakupljaju mnogi paraziti. Extrazol je pomogao uništiti sve puzeći i leteće insekte u kući. Jednostavan za uporabu. Vrlo zadovoljan.
Oleg
Vasilkov, 47 godina, poslovni čovjek

Pregled "Polyverkan (kocke šećera), 8 kockica"
Uzeli su Polyverkan za svog psa. U tom trenutku nisu uspjeli izvesti de-worming pa su psa davali lijek za crve već tijekom trudnoće psa: i dalje sam htio štititi štenad od crva. Štoviše, pas je lako jeli kocke, jer očito su bili uobičajeni u okusu. Prije su povremeno dali Dironet za pse. I jedan i drugi lijekovi nisu davali nuspojave, a prevencija crva uvijek je bila uspješna. Trudnoća psa bila je normalna. Sad imamo obiteljski nadomjestak -)
pobjednik
48 godina, Sevastopolj

Pregled "Odvjetnik za pse od 4 do 10 kg (1 pip.x 1 ml)"
Moj pas je strašno druželjubiv: miriše svima, sa svim psima, i s najbližima, a nemaju ništa protiv igranja. Sve, samo sam primijetio da nakon ovih "dating" svrab ne prestaje. Buhe pasa su glavobolja vlasnika... Stoga, pripreme za buhe u kući su sastavni dio mene, za mene kao Citramon (opet glava ne boli), a nakon psa nema parazita na psu, to djeluje brzo!
Olya
kućanica, 24 godine