Treskunova Olga Karpovna recenzije

Treskunov K.A. predao pacijente svojim prijemnicima.

Imenovanje: +7 (916) - 501-56-09 - Aleksandar Goroshhetchenko

Ako živite daleko, napiši:

Aleksandar Vasilyevich Goroshhetchenko.

Pročitajte više o prijemu, daljinsko savjetovanje, pogledajte ovdje.

Ulazak pacijenata prema metodi Treskunov K.A. su:

Treskunov Vyacheslav Karpovich - dr. Sc., Alergijski imunolog, dijagnostika i liječenje bronhijalne astme, bronhitisa, stanja imunodeficijencije, alergijski dermatitis kod odraslih i djece.

Pacijenti su primljeni u Moskvu na istoj adresi: ul. Friedrich Engels, d. 23. Med. centar "Naš liječnik" svake subote.

Zabilježite telefonom: 8-916 5015609 - Alexander Vasilyevich

Ako živite daleko, napiši:

Aleksandar Vasilyevich Goroshhetchenko

Pročitajte više o prijemu, daljinsko savjetovanje, pogledajte ovdje.

12.03.2015g.,

Predložen je CD s kompletnom zbirkom radova K.A. Treskunov. Trošak (s troškovima poštarine - 900 rubalja) Dio sredstava od prodaje diskova oduzet će se za objavu akademika K.A.Treskunov za "Kompletne radove". Kupnjom diska možete zatražiti kupnju ove zbirke.

Narudžba na: [email protected] - Aleksandar Vasilyevich Goroshhetchenko.

05.08.2014g.

"Institut za fitoterapiju" Fakultet akademskog fakulteta K.A. Treskunova "najavljuje kompetitivni set za jednogodišnje udaljenog tečaja u fitoterapiji Pošalji e-mail prijave: [email protected]

23.10.2012g.

Objavljena je nova knjiga Karp Abramovich Treskunov "Casuistry phytotherapy rijetkih, ozbiljnih, smrtonosnih bolesti". U knjizi autor nastavlja podijeliti svoja zapažanja o učincima fitoterapije na ljude u raznim bolestima, s naglaskom na liječenje bolesti duodenalnog hormonskog deficita koje je posvetio znanstvenim aktivnostima. Knjiga sadrži dijelove nezaštićenih doktorskih disertacija o ovoj temi. Prikazani su i rezultati liječenja bolesti povezanih s duodenalnom-hormonskom insuficijencijom i kliničkim opažanjima autora.

Kako naručiti knjigu, pogledajte ovdje:

U Moskvi, subotom od 11 do 17 sati, Karp Abramovich Treskunov dobit će fitoterapeut, liječnika najviše kategorije Olga Karpovna Shirokova (Treskunova)

Zakažite sastanak i raspitati se putem telefona:

(Aleksandar Vasilyevich Goroshhetchenko)

Otpuštena je nova knjiga Karp Abramovich Treskunov. Uključuje i materijale koji su postali klasični radovi o fitoterapiji "Bilješke fitoterapeuta", kao i nova zapažanja i recepte autora.

K.A. Treskunov "Optimistična tragedija fitoterapije" Mayma: Chike-Taman, 2009. - 808 s: ill. ISBN 978-5-904-355-01-2

Knjiga se preporučuje kao udžbenik za studente medicine, učitelje i za sve koji se brinu za svoje zdravlje.

Kako naručiti knjigu, pogledajte ovdje:

Možete kupiti knjigu s konferencijskim materijalima od Karp Abramovicha Treskova na recepciji u klinici Chernogolovsk ili iz njegove kuće na adresi: 14-2332, Moskva regija, Chernogolovka, Institutski prospekt, 6-23

25.05.2009

Akademik EAEN i RANS Treskunov Karp Abramovich i doktor najviših kategorija Shirokova (Treskunova) Olga Karpovna najavljuju zapošljavanje pomoćnih studenata sa srednjim i višim medicinskim obrazovanjem za zajedničke domjenke s mogućnošću daljnjeg samostalnog rada. Prednost se daje stanovnicima Tula, Ryazan, Tver, Bryansk i drugim obližnjim gradovima. Upiti po telefonu 8-916-501-56-09 Alexander Vasilyevich

Prethodno objavljene knjige:

Za informacije o kupnji knjiga od strane K.A. Treskunov pogledajte ovdje.

Oglašavanje knjiga:

RASHIT MAKHMUTOVICH SHAFIN "DROGA PLANTACIJA"

V. F. Korsun, doktor medicinskih znanosti, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti, ravnatelj Instituta za fitoterapiju, profesor RUDN-a

V. D. Strelets, doktor ekonomskih znanosti, profesor RSAU-ICHA

Dr. Sc. Z. R. Akyulova, voditeljica Odjela za upravljanje prirodom Nacionalnog muzeja Baškara.

Rashit Makhmutovich Shafin "Plantation droga"

Opisuje se obilježja okoliša, metode tehnologije uzgoja više od 70 ljekovitih usjeva za medicinske sirovine i sjemenke. Dati su podaci i opažanja autora, koji već godinama uzgajaju kultivirane biljke i uvedu divlje biljke. Daju se fitofarmakološke i fitoterapijske karakteristike ovih biljaka. Publikacija je namijenjena širokom rasponu čitatelja. ISBN 978-5-7477-2458-7 UDK 615.322.7 BBK 86.41

Link Exchange

s drugim mjestima

Sve vijesti na webu

25.03.2015g. Pozitivna povratna informacija o liječenju biljnih K.A. Treskunova, pismo Maslova O.V. od gostujućeg mjesta

12.03.2015g. Dostupan je CD s kompletnom zbirkom radova K.A. Treskunov, a troškove (s poštanskim troškovima - 900 rubalja), a dio sredstava od prodaje diskova oduzima se za izdanje "Kompletne radove" akademika Akademije prirodnih znanosti i EAEN K.A. Treskunov. za kupnju ove zbirke.

Narudžba na: [email protected] - Aleksandar Vasilyevich Goroshhetchenko.

25. veljače 2015 U odjeljku Biografija i pisma, recenzije objavile su pismo iz škole broj 1 grada Velikie Luki, gdje je studirao Karp Abramovich

22.02.2015g. Nastavljen je rad na velikom, koračenom odjeljku "SEVRE CRONONIC BACES", koji se uspješno liječi fitoterapijom

06.01.2015g. Kratke informacije o liječniku Treskunov Vjačeslav Karpovich, cms, alergijski imunolog. Dijagnoza i liječenje bronhijalne astme, bronhitisa, stanja imunodeficijencije, alergijskog dermatitisa kod odraslih i djece.

06.01.2015g. Projekt Biu Dadievich Baydemirov "Dnevni glasovi pobjeda rata 1941-1945" do 70. obljetnice pobjede:

22.12.2014g. Stranica ima veliki korak odjeljak "Teške kronične bolesti koje se uspješno liječe fitoterapijom"

17.11.2014g. Danas, oko 12:38 sati u Moskvi, došlo je dva milijunaš posjetitelja.

Tako je Karp Abramovich odgovorio 14. rujna 2010. Na web stranici www.treskunov.ru bilježen je milijunti posjetitelj: "Ja, Kres Abramovich Treskunov, rođen je 19. siječnja 1919. godine, vojni rov liječnik koji je putovao iz Kursk do oluje Berlina, kandidat medicinskih znanosti, akademik Rusije i Na Europskim akademijama prirodnih znanosti čestitam svima koji su posjetili i vodili moju web stranicu s ovim velikim događajem, a pacijenti svih dobnih skupina, studenti, školska djeca, inženjeri i menadžeri dolaze na našu web lokaciju. vnom i ozdravljenje od strašnog, smrtonosne, rijetke i nejasne (bez dijagnoze) bolesti u sebe, svoje obitelji, rodbine, prijatelja i poznanika. Nitko nije ostao bez odgovora, bez pomoći. Želim vam svu zdravlje i sreću! "

12. rujna 2014

Treskunov Karp Abramovich predao je prijem bolesnika svojim nasljednicima.

Ulazak pacijenata prema metodi Treskunov K.A. su:

Shirokova Olga Karpovna - Phytotherapist najviše kategorije.

Borisova Galina Aleksandrovna - specijalist u liječenju phyto-healinga.

Zajedno s O.K. Shirokova u Moskvi tretira Vyacheslav Karpovich Treskunov, MD, alergijski imunolog, dijagnostika i liječenje bronhijalne astme, bronhitisa, stanja imunodeficijencije, alergijskog dermatitisa kod odraslih i djece.

Pacijenti su primljeni u Moskvu na istoj adresi: ul. Friedrich Engels, d. 23. Med. centar "Naš liječnik" svake subote.

Snimanje putem telefona: 8-916 5015609.

Više o recepciji potražite ovdje.

05.08.2014g. Obavijest: "Institut za fitoterapiju Fakulteta" Phytotherapeutist akademik Ruske akademije prirodnih znanosti i EAEN KA Treskunova "najavljuje kompetitivni set za jednogodišnje udaljenog tečaja u fitoterapiji. Pošaljite aplikacije e-mailom: [email protected]

17.07.2014g. Izgledi za korištenje fitoterapije tijekom trudnoće - članak fitoterapistima Treskunova K.A. i Shirokovoj OK, bolnica NSC, Chernogolovka

03.07.2014g. - poruka:

Na prvoj i trećoj subotama srpnja, uz O.K. Shirokova (Treskunova) u Moskvi na adresi: ul. Friedrich Engels, 23., Med. centar "Naš liječnik" će dobiti liječnika Treskunova Vjačeslav Karpovich, liječnik, allergolog, imunolog, dijagnoza i liječenje bronhijalne astme, bronhitisa, stanja imunodeficijencije, alergijskog dermatitisa kod odraslih i djece.

3. srpnja 2014. Članak Shirokove Olga Karpovna, fitoterapeut, liječnik najviše kategorije "TAKTIKA LIJEČENJA ŽENSKIH BOLESTI FITOTERAPIJA U OBSTETRICI I GYNECOLOGIJI"

29. lipnja 2014. Kratke informacije o Shirokova (Treskunova) Olga Karpon - Phytohetapevte liječnik najviše kategorije, recepcionar fitoterapist, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti i EKO, doktor medicine (u europskom) Treskunov Karp Abramovich.

28. lipnja 2014. Kratke informacije o Komarovu Borisu Aleksandrovichu, akademiku IAISC-a, Kandidatu kemijskih znanosti

27. lipnja 2014. "Na pitanje ocjene medicinskih i profilaktičkih lijekova" - članak Goroshetchenko AV, Unija "Ekologija i zdravlje", izvršni direktor; Treskunova KA, bolnica medicinskog centra Ruske akademije znanosti, Chernogolovka, fitoterapist, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti i EAEN; Glebova VI, LLC Zdravlje i dugovječnost, gen. Redatelj, Cand.Tech.Sci.; B.G. Tuvalbaeva, doktor tehničkih znanosti, profesor, zdravstvo i dugovječnost LLC, zamjenik. gen. voditeljica znanosti.

2014/06/18 godine. Fitoterapija bolesti stoljeća - članak Goroshetchenko AV, klinika NSC Ruske akademije znanosti, Chernogolovka

2014/06/17 godine. FITOTERAPIJA KARDIOVASKULARNIH BOLESTI - članak Goroshetchenko A.V. i Treskunov K.A.

2014/09/06 godine. Kratke informacije o Kozyrevaya Lyubov Danilovna, narodni iscjelitelj, herbalist, student K.A. Treskunov o fitoterapiji, član društva phytotherapists.

2014/09/06 godine. Članak Treskunova K.A. - Phytotherapeutist, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti i EAEN, te LD Kozyreva. - fitoterapeutkinja "Biljna medicina za bolesti kože"

2014/06/04 godine. Kratke informacije o Aleksandru Vasilyevich Goroshhetchenko, tvorcu, zajedno s Karpom Abramovichom Treskunovom, softverskog paketa "Workstation of Phytotherapeutist Doctor", računalne baze podataka "Case History. Statistika ", organizatora rada s pacijentima u odsustvu, kako putem dopisivanja tako i putem Skype-a.

2014/05/17 godine. Članak liječnik najviše kategorije Shirokova OK (Treskunova O.K.) "Biljna medicina i biljna leukemija u djetinjstvu"

2014/05/16 godine. Fitoterapija gastritisa i duodenitisa - članak fitoterapeuta Shirokova OK

2014/05/15 godine.

  • Biljna medicina za bronhijalnu astmu kod djece - Članak Shirokova OK.
  • O. Shirokova "Phytochito-terapija bronhijalne astme kod djece" - izvješće na međunarodnoj konferenciji "Chitin-Chitosan" u Kazanu 15. lipnja 2006. godine.
  • Liječenje neplodnosti je član liječnika najviše kategorije, Shirokova О. i narodnog iscjelitelja Kozyrevoya LD

2014/04/25 godine. Kupnja knjiga KA-a Treskunovym i dostupni, možete:

  • na recepciji u Moskvi u središtu našeg liječnika, na: sv. Friedrich Engels, 23,
  • naručite ih gotovinom na isporuku Alexander Vasilyevich Goroshhetchenko, t. 8 (916) 501-56-09, e-mail: [email protected]

Pismo mora obavijestiti:

Točna adresa s indeksom

Izjava o suglasnosti za isplatu gotovine na isporuku (u besplatnom obliku)

2014/09/04 godine. Karp Abramovich Treskunov u Chernogoloku sada prihvaća samo utorkom.

2014/07/04 godine. T reskunov Karp Abramovich predao je prijem bolesnika svojim nasljednicima.
Prijam pacijenata prema metodi Treskunov K. A. su:

13. veljače 2014. Dana 5. veljače 2014, na 87, Albina Mikhailovich Treskunova, supruga Karp Abramovich Treskunov, draga i voljena žena, preselila se u drugi svijet. Bila je njegov odani prijatelj, asistent. Zajedno su živjeli 67 godina. Sjećat ćemo vas, Albin Mihailon, lijep, inteligentan, plemenit, dobrohotan. Karp Abramovich izražava sućut i suosjećanje. Web grupa ove web stranice.

6. veljače 2014. Članak akademika MAANOI B.A. Komarov "Što je poznato o listama?" IPCP RAS, Chernogolovka

2014/01/19 godine. U sekciji BIOGRAFIJA čestitamo Karp Abramovichu na 95. obljetnici od WEB grupe ove stranice.

2014/10/01 godine. Na glavnoj stranici stranice možete sada slušati Ljubljenu pjesmu Karpa Abramoviča.

15. prosinca 2013. U sekciji Biografija pozivnica je objavljena sudioniku Kurskove bitke: "Dragi Karp Abramovich Treskunov".

12/07/2013 godine.

8. (godišnjica) međunarodna konferencija "Biljna medicina i nove tehnologije. 21. stoljeće" Poziv

8. međunarodna konferencija "Biljna medicina i nove tehnologije 21. stoljeće" Nacrt prijedloga

27. studenog 2013 8. međunarodna konferencija "Biljna medicina i nove tehnologije 21. stoljeće" Informativni dopis br. 2 od 20.11.2013.

2013/11/20 godine. 8. međunarodna konferencija "Biljna medicina i nove tehnologije 21. stoljeće" Informativni pismo br. 1 od 20.11.2013.

2013/09/04 godine.

31. ožujka 2013. 8. (godišnjica) međunarodna konferencija "Herbal Medicine i nove tehnologije 21. stoljeće" Objavljivanje 03/12/13, Chernogolovka.

4. veljače 2013. Iz časopisa "FIS" broj 7, 2012:

Čestitke o godišnjici! Tim časopisa "Fizička kultura i sport" od svojih lojalnih pristaša i obožavatelja, naime Karp Abramovich Treskunov i njegove kolege i kolege.

2013/01/23 godine. Kako naručiti knjige K.A. Treskunov pogledajte ovdje:

2013/01/19 godine. Web grupa čestita Karpa Abramoviča Treskunovu na rođendan! Želimo vam da i dalje uspješno održavate svoje zdravlje i zdravlje svojih pacijenata!

2013/12/01 godine. Informacije o mjestu, vrijeme recepcije i dopisivanja savjetnika liječnika fitoterapije, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti i EAEN, dr. Sc. Treskunov Karp Abramovich.

30. prosinca 2012. Web grupa čestita Karpu Abramovichu i njegovim kolegama na nadolazećoj Novoj godini i želi radost, sreću, smiješak, uspjeh, više pokreta - više zdravlja!

19. prosinca 2012. Prema nalogu ministra zdravstva i socijalnog razvoja Ruske Federacije Golikova TA Br. 166411 od 27. prosinca 2011. o odobrenju spektra medicinskih usluga, Fitoterapija je neovisna, glavna, neovisna služba - A 20.30.025

Možete napisati pismo Karpu Abramovichu Treskunovu i pitati ga e-mailom: [email protected]

Možete naručiti knjigu K. A. Treskunova "Optimistička tragedija fitoterapije" e-mailom: [email protected] - Natalia Valerievna.

2012/10/23 godine. Objavljena je nova knjiga Karp Abramovich Treskunov "Casuistry phytotherapy rijetkih, ozbiljnih, smrtonosnih bolesti". U knjizi autor nastavlja podijeliti svoja zapažanja o učincima fitoterapije na ljude u raznim bolestima, s naglaskom na liječenje bolesti duodenalnog hormonskog deficita koje je posvetio znanstvenim aktivnostima. Knjiga sadrži dijelove nezaštićenih doktorskih disertacija o ovoj temi. Prikazani su i rezultati liječenja bolesti povezanih s duodenalnom-hormonskom insuficijencijom i kliničkim opažanjima autora.

Možete naručiti knjigu e-mailom: [email protected] - Natalia Valerievna

U Chernogolovki, Natalia Valerievna Korytina, njegov student, pomaže Karp Abramovichu da vodi stranku.

30.04.2012 godine. Sretan dan pobjede, drugovi! Sreća ti, draga.

26.04.2012 godine. Članak K.A. Treskunova "Na pitanje varijante zloćudnog tijeka Botkinove bolesti" iz časopisa "Sovjetska medicina", 1955., 26

Članak KA Treskunova "Komplikacije duodenitisa (pyloroduodenitis)" iz časopisa "Sovjetska medicina", 1968, № 2

25. veljače 2012. Članak OK Shirokova (OK Treskunova) "Phyto- i phytochitodesic terapija leukemije u djetinjstvu"

17. veljače 2012. ALUMNIJEVI ČETIRI-TREĆI. Novine Vojnog medicinskog reda Lenjina Akademije crvene bannera imenovane po S. M. Kirovu "Vojni doktor", 4. srpnja 1983. br. 22 (909), R. Grigoriev, diplomirao na Akademiji 1943. godine

19.01.2012 godine. Web grupa čestita Karp Abramovichu na rođendan! Želimo vam da i dalje uspješno održavate svoje zdravlje i zdravlje svojih pacijenata!

30. prosinca 2011. Web grupa čestita Karpu Abramovichu i njegovim kolegama na nadolazećoj Novoj godini i želi radost, sreću, smiješak, uspjeh, više pokreta - više zdravlja!

27.12.2011 godine. Dana 27. studenog 2011. godine adresa recepcije u Moskvi je promijenjena: ul. F. Engels, d. 23/1 LLC "Naš liječnik".

Upute za stanicu. m. "Bauman". Telefon: 8-916-501-56-09, e-mail: [email protected] - Aleksandar Vasilyevich.

Prijem u Chernogolovku: utorkom i četvrtkom od 14.00 do 18.00 na adresi: Chernogolovka, MO, ul. Središnji, 22, 2. podrum. Bez imenovanja.

15.10.2011 godine. Pitanja Oleg Zhurina - odgovori Karpa Abramoviča Treskova

Web tim čestita Karp Abramovichu i svim njegovim pomoćnicima na Međunarodnom danu liječnika! Zdravlje, draga, zdravlje!

22. 22. 2011. godine. BROJ ISPISA U ČETVRTOM TREĆU - članak V. ORLOV, N. SOKOLOV, diplomanti Linija Vojnog medicinskog reda Akademije Kirovskoga crvenog bannera, 1943.

31.08.2011goda. "Stranica sjećanja na Veliki patriotski rat 1941-1945" - priča Nikita Treskunov - K.A. Treskunov je praunu

"Od Varšave do olujanja Berlina" - priča o djedovici Treskunova K.A. Kostyuchenko Kristina

25. kolovoza 2011 Čestitke Karpu Abramoviću s uključivanjem njegove biografije u Međunarodni rječnik biografija. Po tradiciji, ova knjiga uključuje oko 6 tisuća biografija istaknutih ličnosti iz cijelog svijeta.

21.08.2011goda. Kolovoz 13, pacijenti su primljeni na novu adresu: Shabolovskaya metro stanice, 34, ulica Shabolovka. Ulazak u kafić Tower, kroz vrata s znakom "Matrix ured".

20.06.2011goda. Od Korsun-Shevchenko do Yass - Karp Abramovich Treskunov: "Još jednom o ratu - gotovo nepoznato". Članak iz "Chernogolov novine", № 21 od 20. svibnja 2010

28. travnja 2011

U sekciji Biografija, shema borbenog puta K.A.

14. veljače 2011 Objavljene su četiri nove veze na medicinske web stranice.

19.01.2011goda. Web grupa čestita Karp Abramovichu na rođendan! Želimo vam da i dalje uspješno održavate svoje zdravlje i zdravlje svojih pacijenata!

Postoje dvije nove veze na medicinske web stranice.

28.12.2010goda. Poštovani posjetitelji web mjesta! Karp Abramovich Treskunov i tim fitoterapeuta čestitaju vam na NEW 2011 YEAR! Žele vam dobro zdravlje, a biljni lijek će vam pomoći s ovim. Dobiti dobro s velikim iscjeliteljima - biljem i phytochitodes. I ne zaboravite na prilagodbu.

18.12.2010goda. Postoje dvije nove veze na medicinske web stranice.

17.11.2010goda.

12.10.2010goda. Phytotherapeutist, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti i E.E., dr.sc. Treskunov Karp Abramovich se subotom u Moskvi kreće od 11 ° C do 17 ° C na novoj adresi: F. Engels St., 23/1 LLC "Naš liječnik".
Upute za stanicu. m. "Bauman". Izađite na ulicu. Engels, dalje naprijed i malo lijevo do d.7 / 21. Ovo je duga bijela kuća. Prođi. Onda d.21 i d.23 / 1. U dvorištu kuće nalazi se druga vrata lijevo.

17. rujna 2010 14. rujna na web stranici www.treskunov.ru zabilježio milijunti posjetitelj. Ja Treskunov Karp Abramovič rođen 19 siječnja 1919, vojni rov liječnik prošao tijekom Velikog Domovinskog rata na putu iz Kursk Bulge na storming u Berlinu, MD, Ph.D., akademik za ruski i Europske akademije prirodnih znanosti Čestitam svim pohađaju i vodi moje stranice s veliki događaj. Pacijenti svih dobnih skupina, studenti, školska djeca, inženjeri, menadžeri obratite se našoj web stranici. Oni traže i nađu načine i sredstva na mjestu ne samo liječenja, već uglavnom liječenja od strašnih, smrtonosnih, rijetkih i nerazumljivih (bez dijagnoze) bolesti same sebe, njihovih bliskih srodnika, prijatelja, poznanika. Nitko ne ostaje bez odgovora, bez pomoći. Želim vam svu zdravlje i sreću!

30.04.2010goda. Web grupa čestita Karpu Abramovichu, svim braniteljima i sudionicima Velikog domoljubnog rata, koji žive u Rusiji i inozemstvu, radnici straga u Dan pobjede! Želim vam zdravlje, drage, brigu o voljenima i radosno raspoloženje. U našem sjećanju vrijeme ne briše herojske i istodobno tragične znamenitosti tog velikog i strašnog rata. Duboki luk svim onima koji su svojom hrabrošću i napornim radom spasili našu domovinu od fašističkog porobljavanja!

16.03.2010goda. U sekciji LINKOVI naše web stranice nalazi se veza s http://www.treskunov.narod.ru: Znanstveno vijeće Ruske akademije prirodnih znanosti 23.12.2009. Izvješće o fotografiji

25.06.2009goda. Najava: „Nova knjiga Karp Abramovič Treskunov To uključuje oba materijala su postali klasični rad fitoterapije” Bilješke fitoterapevta Optimističan Tragedija biljni lijek „Mayma‘i nova opažanja i autorova recepte KA Treskunov.’: Chike-Taman 2009 - 808 str.: ISBN 978-5-904-355-01-2 Knjiga se preporučuje kao udžbenik za studente medicinskih sveučilišta, učitelja i svih koji se brinu za njihovo zdravlje. Barnaul (3852) 46-69-90, u Moskvi (495) 361-09-20. Trgovina na malo, knjiga - ochtoy: 656008 Barnaul, ulica Guerrilla, 192. E-mail :. [email protected] Tel. (3852) 41-91-28 ".

25. svibnja 2009 Akademik EAEN i RANS Treskunov Karp Abramovich i doktor najviših kategorija Shirokova (Treskunova) Olga Karpovna najavljuju zapošljavanje pomoćnih studenata sa srednjim i višim medicinskim obrazovanjem za zajedničke domjenke s mogućnošću daljnjeg samostalnog rada. Prednost se daje stanovnicima Tula, Ryazan, Tver, Bryansk i drugim obližnjim gradovima. Upiti po telefonu 8-916-501-56-09 Alexander Vasilyevich

07.05.2009goda. Web grupa čestita Karpu Abramovichu i svim veteranima i sudionicima Velikog patriotskog rata koji žive u Rusiji i inozemstvu, na Dan pobjede! Želim vam zdravlje, drage, brigu o voljenima i radosno raspoloženje. U našem sjećanju vrijeme ne briše herojske i istodobno tragične znamenitosti tog velikog i strašnog rata. Duboki luk svim onima koji su svojom hrabrošću i napornim radom spasili našu domovinu od fašističkog porobljavanja!

25. veljače 2009 Informacije o prikupljanju materijala 7. međunarodne znanstvene konferencije posvećene 90. obljetnici Karpa Abramoviča Treskova

do 23. veljače 2009

Dragi Karp Abramovich! WEB-grupa vam čestita na Dan branitelja domovine. Još si u redovima! Naporno radite, pokušavajući ljude učiniti zdravo i sretno. Hvala i kowtow na zemlju.

19. siječnja 2009. Karp Abramovich Treskunov Akademik ruske i europske akademije prirodnih znanosti ima 90 godina. Dragi Karp Abramovich, sretna godišnjica! Ovaj dan otvara novu stranicu u životu... Neka iskustva i znanje pomažu da bude ono što želite, a sreću i sreću prate sve. Neka se samo dobro pamti danas, a najbolje čeka budućnost!

Glavna stvar u liječenju nije uopće mješavina, a ne u pružanju svih opreme,

Tako da je pacijent brzo stekao snagu, vrlo je, vrlo važno - tko ga je postupao!

Ovo je aksiom vašeg rada, rad liječnika je iznimno važan.

I postotak oporavka će se povećati ako bolesnik vjeruje u vas, kao u Boga!

Na temu zdravlja - budite jaki, nemojte se sami bolesni - bolesni trebaju!

Web grupa.

27.12.08goda. Međunarodna konferencija 7. godišnjice "Klinička fitoterapija i fitocitodoterapija, biološki aktivni dodaci prehrani (BAA)" održat će se od 23. do 24. siječnja 2009. godine. Rusija, MO, Chernogolovka.

19. rujna 2008 Karp Abramovich Treskunov ponovno preuzima Chernogolovku na stalnoj adresi u kabini za kupanje. 210

24.07.08goda. Medicina iz korova - članak Ksenia Melnikova, dopisnik za časopis "Školska zdravlja", napisana kao rezultat razgovora s K.A. Treskunov

10. lipnja 2008 Zbog promjene adrese ureda, stranice RECEPCIJE i KONTAKT su ispravljene. Ured se nalazi na Medicinskom centru za lasersku i fitoterapiju na trećem katu (nekoliko metara od glavnog ulaza bolnice Botkin, s desne strane). M "Dinamo", prvi botkin prolaz do kraja.

17.07.07goda. Liječnik - phytotherapeutist candidate med. Znanosti, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti i EAEN KA Treskunov, privremeno od 15. srpnja do 15. kolovoza 2007. godine, prihvaća pacijente u klinici NSC-a ruske akademije znanosti u uredu N301 (treći kat) utorkom i četvrtkom od 13-30 do 18-00.

09.07.07goda. "Klinička fitologija i fitokitoterapija rijetkih i teških bolesti" - članak K.A. Treskunov iz zbirke "Fitoterapija, biološki aktivne tvari prirodnog podrijetla u modernoj medicini"

07.07.07 godine. Novo pitanje u rubrici Pitanje i odgovor:

  • Pitanje - Zdravo Karp Abramovich!
    takvo je pitanje:
    Dijagnostika: kronična limfolija 4 CT
    NHL AT-CELL FORM
    Imam 60 godina. POSTUPNI TEČAJ PCT OD 8-MI
    CIKLUS (po mjesecu) po shemi
    R-FC NA KASHIRKE (RCRC).
    KRAJ PROGRAMA VELJAČE 2007.
    nema poboljšanja (CR).
    Ima li smisla pokušati liječenje biljnih lijekova?
    Liječnici biljnog lijeka prilično su zlonamjerni
    S poštovanjem Ya. D.G.
  • Odgovor - Poštovana DG, u slučaju kronične limfocitne leukemije zajedno s fitoterapijom kemoterapije je neophodna. Echidnoe, kako pišete, stav liječnika na biljnu medicinu vrijedi živote stotina tisuća pacijenata s rakom. Činjenica je da bez fitoterapije godišnje od 400.000 godišnje otkrivenih pacijenata raka umire (.) 39% (to su službeni podaci za 1996. godinu, a sada je mnogo više), kao i kod liječenja fitoterapijom, samo 10% uglavnom onih pacijenata kojima su liječnici odbili onkolozi. Dakle, računajte za sebe što to vrijedi. Ako želite biti tretirani sa mnom interno ili u odsutnosti. (Vidi odgovor u privitku) K.A. Treskunov - fitoterapeut, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti i EAEN.

06.05.07. Godine. Web grupa čestita Karpu Abramovichu i svim veteranima i sudionicima Velikog patriotskog rata koji žive u Rusiji i inozemstvu, na Dan pobjede! Zdravlje za vas, brigu o voljenima i niskim lukom.

28. travnja 2007 Još jednom nesreća. U Krasnodaru je djevojčica amputirala ruku. Komentar K.A. Treskunov na ovaj događaj: "Koga suditi?".

18.04.07 godine. Karp Abramovich Treskunov osobni site je 3 godine.

13. travnja 2007 Dva ulomka iz knjige SSMatsapura o 49. gardijskoj tenkovskoj brigadi. Kao dio 109 Tankovoya, a zatim kao dio ove 49. gardijske cisterne brigade Armije 2. gardijske vojske, K.A. Treskunov tijekom Drugog svjetskog rata prolazio je pješice, gdje je na spremniku, gdje je kola hitne pomoći od Kursk do Berlina.

11.04.07 godine. Objavljeno je ponovno dopunjen članak KA Treskunova "Živa energija".

31. ožujka 2007 Objavljeno dopunjeni članak KA Treskunova "Živa energija".

. Odlukom vlasnika web lokacije, veze na ne-medicinske web stranice više neće biti objavljene.

16.03.07 godine. Klinička fitologija i fitoterapija bolesti dišnih puteva - niz poglavlja iz knjige K.A. Treskunov "Opisi kliničke fitologije i fitoterapije", knjiga 2 - Biljna medicina rijetkih i teških bolesti - Akutni bronhitis, upala pluća; Kronični bronhitis, bronhiektaza, bronhijalna astma

9. ožujka 2007 Klinička fitologija i fitoterapija respiratornih bolesti - niz poglavlja iz knjige K.A. tkiva.

07.03.07 godine. Klinička fitologija i fitoterapija respiratornih bolesti - niz poglavlja iz knjige K.A.

21. veljače 2007 Klinička fitologija i fitoterapija respiratornih bolesti - niz poglavlja iz knjige K.A.

16. veljače 2007 Klinička fitologija i fitoterapija respiratornih bolesti - niz poglavlja iz knjige K.A.

03.02.07 godine. Klinička fitologija i fitoterapija bolesti dišnog sustava - niz poglavlja iz knjige K.A. Treskunov "Opisi kliničke fitologije i fitoterapije", knjiga 2 - Biljna medicina rijetkih i teških bolesti. - ulaz.

0 1.02.07 u godini. Obavijest: Od 03.02.07. U Moskvi, Karp Abramovich Treskunov primat će pacijente u medicinskom centru na adresi: ul. Garibaldi, d.36. Idite na M "New Cheryomushki", pristup trgovini "Lov". Podvožnjak opet desno i desno. Nazovite i pomoć telefonom: (495) 400-61-76 (Jurij i Svetlana Ignatyev), 89165015609 (Alexander V. Goroshhetchenko) ili e-mail: [email protected] (Alexander V. Goroshhetchenko).

Zajedno s Karpom Abramovichom Treskunovom njegovi učenici u Moskvi provode liječnik najviše kategorije, O. Shirokova i neuropatolog N. V. Komarov.

Odgovori za Elmira, Albina Almarizovna, Anton, Rezili objavljeni su na forumu.

Stranice Početna stranica su ispravljene, Sve vijesti na stranicama, Izlog.

25.01.07 godine. Stranica stranice ARTICLE ispravljena je.

24.01.07 godine. Objavljeno na Forumu odgovori za Marina, Nina.

20.01.07 godine. Dodaju se biografski podaci OK Shirokova. Forum je postavio odgovore za Vadim, Elena, Lyudmila!, Alexander Gavrilovich.

19.01.07 godine. Sretan rođendan Karpa Abramoviča! Želimo Vam nove kreativne uspjehe, nove maratonske utrke, novu morsku energiju, zdravu dugovječnost, ljubav, sreću, tako da će vaš dragocjeni san postati stvarnost - biljna medicina i klinička fitologija postali su sastavni dio znanstvene i praktične medicine zdravstvenog sustava Ruske Federacije! Uvažavajući vas web grupu.

U odjeljku "Izložba" dodano je informacije o knjigama:

"Fitoterapija, Biološki aktivne tvari prirodnog podrijetla u suvremenoj medicini" Chernogolovka, 2006. Zbornik 6. Međunarodne znanstvene konferencije;

Knjiga 2, Chernogolovka 2006 "Okviri kliničke fitologije i fitoterapije".

18.01.07 godine. Objavljene su knjige fitoterapeuta Ruske i Europske akademije prirodnih znanosti Karp Abramovich Treskunov:

1-4. "Phytotherapist's Notes" - četiri knjige, izdanje 3 izmijenjene i dopunjene, M. 2001-2006

5. "Opisi kliničke fitologije i fitoterapije" knjiga 2, Chernogolovka 2006

Zbornik radova 6. međunarodne znanstvene konferencije "Herbal Medicine, Biološki aktivne tvari prirodnog podrijetla u suvremenoj medicini" Chernogolovka, 2006.

Knjige KA Treskunova su medicinska smjernica u dijagnostici i liječenju običnih i rijetkih teških smrtonosnih bolesti, i akutnih i kroničnih "neizlječivih" bolesti. Oni su neophodni alat za obiteljski liječnik, kao i za samo-ljekovite biljke, što je dopušteno predsjedničkim propisom.

Možete kupiti knjige:

u Chernogolovki u knjižaru, klinici kiosk i autoru,

u Moskvi u trgovini "Medical Book" (metro stanice "Frunzenskaya", Komsomolsky Avenue).

Više informacija o prodaji knjiga i CD-a potražite na sajmu web stranice.

12.01.07 godine. Dragi Rimski i Mayram, forum vam odgovara K. A. Treskunov.

01.10.07. Godine. Ažurirano kako bi se uzele u obzir kratki i detaljniji napisi koje je napisao N.V. Komarova, biografija K.A. Treskunov, pregled S.N.Pavlenkova u svojoj knjizi "Bilješke fitoterapeuta".

01/08/07, 20:37. U ovom trenutku na mjestu posjetili su 253659 posjetitelja.

Dragi Lyudmila i Olga. Za vas, na Forumu je odgovor Karp Abramovich Treskunov.

12.25.06 godine. "Phytotherapy i phytochito-tension therapy of exertional angina pectoris" - članak akademika Ruske akademije prirodnih znanosti i EAEN, dr. Sc. KA Treskunov i endokrinolog OA Shatskoy (Bolnica znanstvenog centra Ruske akademije znanosti, Chernogolovka, Rusija).

23.12.06 godine. Objavljeno poglavlje iz druge knjige K.A. Treskunova "Esej o kliničkoj fitologiji i biljnoj medicini" - "Prava povijest medicine (umjesto epiloga)"

12.22.06 godine. Dragi Lyudmila, Olga, S.ergei, Dmitrij - pogledajte odgovore Karpa Abramoviča Treskova na forumu i e-mailu.

16. prosinca 2006 Pismo-pregled na TV emisiji „Malakhov +” posvećena pankreatitisa: „Pozdrav draga Karp Abramoviča Nakon poziva liječnika govoreći o Karp Abramovič rečeno, smatram da je nužno zaštititi liječnika Karp Abramovič u neznanju kirurzi su Fitoterapija ne znam i ne želim znati!.! Budući da je pankreatitis preteča karcinoma gušterače, obvezujem se značajno poboljšati stanje 3 bolesnika s kroničnim pankreatititisom sve do njihove potpune iscjeljivanja, što je prikazano u sljedećem programu "Malach B + "S poštovanjem, Eugene Samoylovich."

10. prosinca 2006 Draga Svetlana, Anton, Marina, Tamara Nikolaevna, Elena, Natalia, Elena, Marina, Dmitrij, Victoria, forum vam odgovara od Karpa Abramoviča Treskova. Detaljniji odgovori poslane privicima e-pošte. Za Olgu odgovor Karp Abramovich daje samo e-mailom.

29. studenog 2006

27. studenog 2006 Najava Moskve Phytocenter objavljena je uz poziv na zajednički najam prostorija:

„Phytocenter u Moskvi, u blizini metro, slobodan prostor od ponedjeljka do petka. Možete koristiti kao ured i za primanje pacijenata. Tu je dijagnostički centar i radnih uvjeta za masera. Pozivamo vas na suradnju s organizacijama i liječnika phytotherapeutists, iscjelitelja, masera sa svojim za informacije, nazovite (495) 363-98-83 (od 11 do 17 godina nedjelje) 8-903-181-67-99, 8-916-501-56-09 "

17. studenog 2006 Web mjesto ima naslov "Phytochitodes" i "Letters, reviews." Naručuje se izbornik (sadržaj) stranice.

16. studenog 2006 Stranica otvara novi naslov "Medicinska povijest", objavio je prvu priču.

15. studenog 2006 Andrei ima kratki odgovor na Forumu, detaljniji odgovor putem e-maila.

10. studenog 2006 Za Aleksandra postoji kratki odgovor na forumu, detaljniji odgovor putem e-maila.

Dodatne informacije za sudionike 6. međunarodne znanstvene konferencije "Fitoterapija, biološki aktivne tvari prirodnog podrijetla u modernoj medicini". : Oglašavanje i prodaja certificiranih proizvoda i literatura o fitoterapiji je moguća. Jedno mjesto (stol i stolica) - 3000 rubalja. Molimo da unaprijed podnesete prijave.

2. studenog 2006 Web mjesto je u rekonstrukciji. Ispričavamo se ako neke stranice nisu dostupne. Pozdrav, web grupu.

1. studenog 2006 Za Victor, Ivana i Juliju, Forum je postavio odgovore Karpa Abramoviča.

27.10.06 godine. Žalba KA Treskunov svojim pacijentima:

„Za znanstvene analize i dokaze o potrebi za biljni lijek i fitohitodezterapii od onih liječi recept Karp Abramovich Treskunov i svojim učenicima (biljni čajevi, tinkture, masti, fitohitodezy) Sljedeće informacije je potrebno: što znači da se liječi od bolesti, datume unutar kojih primjerice, u epilepsiji: kada je došlo do posljednjeg napada (velikih i malih), au slučaju bronhijalne astme: kada je došlo do posljednjeg napada gušenja i kada su prestali upotrebljavati inhalator. Kada je došlo do posljednjeg napada, s hipertenzijom: kada je krvni tlak postala normalna Ako se bolest nastavi, simptomi su se smanjili ili povećali, značajno ili neznatno Ako se u analizama pojave patološke promjene, koji su pokazatelji sada, na primjer, ubrzani ESR - 50 - 60, koji je to sada? Možete poslati svoje povratne informacije ili postavljati pitanja slanjem pisma Karpu Abramovichu na adresu: 142432 Chernogolovka, Institutsky Avenue, 6., 23. "

20.10.06 godine. Ad.

Dana 14. i 15. prosinca 2006. godine planira se održati 6. međunarodna znanstvena konferencija "Fitoterapija, biološki aktivne supstance prirodnog podrijetla u modernoj medicini", u černogolovskoj.

Mjesto održavanja: Kongresna dvorana Poliklinike Ruske akademije znanosti u Chernogolovki.

Smjerovi iz Moskve: od postaje. M. Schelkovskaya autobusa 360, 320, 320e ili taksijem za nepokretnu rutu 320 do Chernogolovke.

Hotel UE NCSC RAS ​​na Školi Boulevard. Trošak života dnevno od 400 do 840 rubalja (redoslijed). Rezervacije za jednokrevetne i dvokrevetne sobe moguće su telefonom. 8- (49652) -4-92-66; 8- (252) -4-92-66 ili putem e-maila: [email protected] Web stranica: http://www.hotelchg.ru.

Kotizacija - 400 rubalja.

15.10.06 godine. Oglasi.

Generalni direktor zdravstva i dugovječnosti, član ruskog društva biljnih terapeuta, V.I. Glebov, prima dnevno, osim nedjelje, na adresu: Moskva, ul. Kuglični ležaj, d.22, ulaz I, 3. kat, 5. ured (metro Dubrovka). Tel. (495) 3639883.

U Moskvi, subotom od 11 do 17 sati sa Karp Abramoviča primate phytotherapeutist, liječnika najviše kategorije O.K.Shirokova i član phytotherapeutists ruskom društvu, neurolog N.V.Komarova. Adresa: st. Kuglični ležaj, d.22, ulaz I, 3. kat, 5. ured (metro Dubrovka). Tel. (495) 3639883.

25. rujna 2006 Web mjesto je u rekonstrukciji. Ispričavamo se ako neke stranice nisu dostupne. Pozdrav, web grupu.

21.09.06 godine. Za otvaranje foruma i KA Treskunov predložio je, objavljen na mjestu, njegov članak "Klinička fitologija u onkologiji. Dugoročni rezultati.

Karp Abramovich je dopunio, prethodno objavljen na mjestu, njegov članak "Trebam li naknade od mnogih biljaka?",

18. rujna 2006 Poglavlje se nalazi u drugoj knjizi K.A. Treskunov "Esej o kliničkoj fitologiji i fitoterapiji" "Klinička fitologija u onkologiji Dugoročni rezultati.

12. rujna 2006 Objavio je članak KA Treskunova "Trebate li naknade od mnogih biljaka?"

09.09.06 godina. Stranica je organizirana FORUM.

7. rujna 2006 Članak K.A.Treskunov "Vita energy" (engl.). Na ruskom, ovaj članak K.A. Treskunova je prethodno objavio "Living Energy".

5. rujna 2006 najava:

Karp Abramovich Treskunov, Olga Karpovna Shirokova, Natalija Viktorovna Komarova provode se u Moskvi subotom od 11 do 17 sati na adresi:

Str. Ballonski ležaj, 22, ulazom, 3. kat, 5. ured (podzemna željeznica "Dubrovka"). Tel. (495) 363-98-83.

25. kolovoza 2006 najava:

U vezi s remontom zgrade, u Moskvi
(stanica metroa "Mayakovskaya") prijem NE! održava se.

Spremni smo surađivati ​​sa bilo kojom tvrtkom povezanog područja (dijagnostika, ručna terapija itd.) Ili bilo koje druge. 3 - 4 sobe su potrebne za primanje pacijenata subotom. S naše strane možemo ponuditi:

umjereno sublet plaćanje

dijeljenje pacijenata i povećanje protoka pacijenata

promociju vaše tvrtke na našoj web stranici, u knjigama, člancima,

drugi oblici suradnje.

Sličnim ciljevima iznajmljujemo trosobni stan (samo u subotu). Osigurat ćemo umjereno plaćanje + tretman. Željeni smjer metro linije: "Schelkovskaya" - "Kijev".

8-916-501-56-09 (Alexander Vasilyevich).

16. kolovoza 2006 Napomena KA Treskunova - tri recenzije na televizijskom programu "Malakhov +": "Polje energije", "Radikulitis, osteokondroza", "Odvojena snaga".

10. kolovoza 2006 Stavljen na pregled bilješke KA Treskunova o TV programu "Malakhov +" na temu "Žučna mjehur i njene bolesti"

07.24.06 godine. Objavljeno u članku KA Treskunova "Živa energija".

16. srpnja 2006 Objavljeno u članku KA Treskunova "Klinika duodenalne hormonske insuficijencije", bolest je detaljno opisana u svojim knjigama "Notes phytotherapist" vol. 3 i 4, izdanje 3, 2001-2006. Željeli bismo privući vašu pažnju na činjenicu da u sekciji WINDOW (horizontalni izbornik) možete pronaći informacije o kupnji knjiga K.Š. Treskunova i njegovih kolega.

15. srpnja 2006 Poziv na sudjelovanje.

Udruga „Fitoterapija društvo” Bolnica Znanstvenog centar RAS u Chernogolovka, ruska znanstvena istraživanja i tehnološki institut biološkoj industrije poljoprivrednih znanosti, Institut problemima kemijsku fiziku, Gou DPO Ruske medicinske akademije poslijediplomskog obrazovanja Roszdrav, ruski hitin društva „WEC Tavrida Electric” doo i Uprava Chernogolovka potrošiti

Konferencija će se održati 7. i 8. prosinca 2006. godine.

Stolice: Treskunov KA, Pogorelskaya L.V.,

Korsun V.F., Korshikova Yu.I.

Znanstveni tajnik: Shirokova OK

Izvršni tajnici: Goroshhetchenko A.V., Komarov B.A., Sokolova N.I.

Članovi organizacijskog odbora: Albulov A.I., Glebov V.I., Tuvalbaev B.G., Chervinets V.M., Tokhiri M. (Tadžikistan), Varlamov V.P., Nemtsev S.V., Frolova M.A., (RCS), Zemlja N.P. (Ukrajina), Gazina, TP, Bolshakov, I.N., Melentyev, AI, Gorovoy, L.F. (Ukrajina), Zhogolev KD, Ignatiev Yu.G., Martirosyan D.M. (USA), Khismatullin M.R., Ugin V.A., V.Janulis, V.Jakstas (Litva), A.A. Lapin, Feofilova E.P.

Organizacijski odbor također poziva spontere i oglašivače da sudjeluju na ovoj konferenciji. Za umjerenu naknadu, oglasi za vašu tvrtku bit će stavljeni u knjigu materijala za konferencije.

14. srpnja 2006 Objavljeno note KA Treskunova o urolitijaziji., kao osvrt na TV emisiju "Malakhov +" od 13. srpnja 2006. godine. Ranije na web mjestu već je objavljen materijal o bolestima genitourinarnog sustava. Dane su taktike i statistike njihovog liječenja.

11. srpnja 2006 Pod naslovom Herbalna medicina u pitanjima i odgovorima. postavljen:

18. svibnja 2006 Sretan medicinski radnik!

Privući pozornost posjetitelja stranice da je u kategoriji „Predavanja” (žuta horizontalni izbornik) sadrži informacije o predavanju „Clinical fitologiya i biljni lijek”, stoji medicinski phytotherapeutist, Akademija prirodnih znanosti K.A.Treskunovym od 1980. do 2004. godine na Akademiji poslijediplomskog obrazovanja (ruski Medicinska akademija poslijediplomskog obrazovanja) i koju može poslati poštom oba liječnika i pacijenata. Navedena je poštanska adresa Karpa Abramoviča.

30.04.06 godine. Bilješke koje je prethodno napisao Karp Abramovich Treskunov kombiniraju se u odjeljku Notes.

Naša stranica ima 2 godine!

23.03.06 godine. Hitno! Kako liječiti tromboflebitis. Bilješka KA Treskunova.

23. veljače 2006 U dijelu prehrambenih dodataka, u članku "Lijek Oleksin" su telefonski brojevi mjesta gdje možete kupiti lijek Oleksin.

21. veljače 2006 Web grupa čestitao je nadolazećem odmoru branitelja Dana domovine i kao dar za ovaj praznik predstavio je novi rubriku Photo Album.

16. veljače 2006 Pod naslovom Herbalna medicina u pitanjima i odgovorima. postavljen:

  • Pitanje - Je li moguće otopiti kolesterol polipa žučnog mjehura? Ursosan pile - ne pomaže. S poštovanjem, Alexander.
  • Odgovor - Dragi Aleksandar, resorpcija polipola kolesterola uz pomoć fitocitozne terapije je moguća, ali ne ranije od 3 mjeseca.

30.01.06 godine. Pod naslovom "Weeds" - veliki iscjelitelji. objavio poglavlja iz knjige K.A. Treskunova "Napomene phytotherapist" o ivan-čaj, breza, sv. John's wort.

25.01.06 godine. U "Rossiyskaya Gazeta" 13. siječnja 2006. objavio je popis vitalnih i esencijalnih lijekova. Ali u njemu nema ni jedne ljekovite biljke, niti jednog biljnog pripravka iz ljekovitog bilja, nema phytochitoda! Ali njihova učinkovitost može se vidjeti čitanjem, na primjer, serije članaka Staphylococcal infekcije objavljene na našoj web stranici:

19.01.06 godine. Pod naslovom "Weeds" - veliki iscjelitelji. objavio poglavlja iz knjige K.A. Treskunova "Napomene phytotherapist" o plantažu, sporeshe, djeteline.

Karp Abramovich, sretan rođendan! - web grupu koja vas poštuje.

31. prosinca 2005 Pod naslovom "Weeds" - veliki iscjelitelji. objavio je poglavlje iz knjige K.A. Treskunova "Bilježi fitoterapeut" na maslačnom "Sunny Flower". Sretna nova godina 2006!

30. rujna 2005 Novi naslov: "Weeds" - veliki iscjelitelji!

15. rujna 2005 Opet problema, sada u regiji Nizhny Novgorod izbijanje akutnog virusnog hepatitisa. Phytochitosis liječi akutni virusni hepatitis! - K.A. Treskunov.

! Nije bilo emitiranja govora K.A. Treskunova na TV-u o biljnom tretmanu (biljna medicina)! Objašnjenje ove činjenice od strane predstavnika TV također nije slijedio! Karp Abramovič prosvjeduje!

31. srpnja 2005., u 8,30 sati, prema II ruskom televizijskom programu, prezentaciju KA Treskunova na biljnoj medicini.

U ožujku 2005. godine Karp Abramovich Treskunov izabran je za punopravnog člana - Akademija Europske akademije prirodnih znanosti (EAEN). Izvještaj Karp Abramovich Upala patogenetskog čimbenika toplokrvnih životinja i čovjeka. Fitochitodesistherapy. - K.A.Treskunov. Sažetak. (Upala kao glavni patogenetski čimbenik toplokrvnih životinja i ljudi Phytochitodesoterapija Sažetak) Pročitajte 15. lipnja 2005. na EAEN kongresu u Hanoveru (Njemačka).

  • Taktike fitoterapije tijekom trudnoće,
  • Statistika fitoterapije tijekom trudnoće,
  • Fitoterapija složene trudnoće,
  • Biljna medicina kao prevencija pobačaja.

Opet nevolje, u regiji Tver izbijanja akutnog virusnog hepatitisa. Phytochitosis liječi akutni virusni hepatitis! - K.A. Treskunov.

Otkriće!? (Otkriće!?) Patogenetski čimbenik toplokrvnih životinja i čovjeka. Fitochitodesistherapy. - K.A.Treskunov. Sažetak. (Upala kao glavni patogenetski čimbenik toplokrvnih životinja i ljudi, Phytochitodesoterapija.

  • Taktike fitoterapije u liječenju kožnih bolesti.
  • Statistike biljnih lijekova u liječenju bolesti kože.
  • Biljna medicina za dermatitis.
  • Biljna medicina za ekcem.
  • Biljna medicina za urtikariju.
  • Biljna medicina za neurodermatitis.
  • Biljna medicina za psorijazu.
  • Fitoterapija s cheilitisom.
  • Taktike fitoterapije u liječenju bolesti središnjeg živčanog sustava.
  • Statistika biljnih lijekova u liječenju bolesti središnjeg živčanog sustava.
  • Biljna medicina za migrenu.
  • Biljna medicina za encefalopatiju.
  • Biljna medicina za epilepsiju.
  • Biljna medicina za arahnoid.
  • Biljna medicina za moždani udar.

05/09/2005 - Čestitke Karpa Abramoviča i sve, sve, sve na 60. obljetnici pobjede u Velikom patriotskom ratu! - web grupa.

Tijekom ratnih godina 1941-1945, mladi vojni liječnik Karp Abramovich Treskunov se našao u partizanskom odjelu. Cijelo je ljeto prikupljao ljekovito bilje i korijenje, ne obraćajući pažnju na ismijavanje i šale boraca. Koliko ih je sačuvao zdravlje i život, primjenjujući infuzije, dekocije, praške i masti iz biljaka. Da, iu hrani svih vrsta aditiva koji je napravio od svojih zaliha, spasio ljude od skorbuta i drugih nesreća. Odvjetnik je preživio zimu zahvaljujući svom liječniku, a branitelji se i dalje sjećaju s zahvalnošću.

Travanj 2005. - web stranica WWW.TRESKUNOV.RU. Biljna medicina Biljni tretman. Biljni terapeut Karp Abramovich Treskunov - godinu dana.

Informacije o CD-ROM-u koji sadrži materijale za konferencije "FITOTERAPIJA I NOVE TEHNOLOGIJE 21. stoljeće"

O stupcu WITRINA dodan je podatak o knjizi V.I. Glebov i B.G.Tuvalbaev "BOŽA Nade". Biljni i prirodni proizvodi za liječenje i prevenciju raka.

  • Taktike fitoterapije u liječenju bolesti genitourinarnog sustava.
  • Statistika biljnih lijekova u liječenju bolesti urogenitalnog sustava.
  • Biljna medicina za urolitijazu.
  • Biljna medicina za bolesti žučnog kamenca.
  • Biljna medicina za prostatu.
  • Biljni lijek za žad.
  • Fitoterapija s pielonefritisom.
  • Biljna medicina za enuresis.
  • Statistike biljnih lijekova gastrointestinalnih bolesti.
  • Fitoterapija dysbakterijusa: taktika liječenja, opis pojedinačnih slučajeva;
  • Fitoterapija za bolesti žučnog kamenca: taktika liječenja, opis pojedinačnih slučajeva;
  • Fitoterapija za pankreatitis: taktika liječenja, opis pojedinačnih slučajeva;
  • Fitoterapija za akutni virusni hepatitis;
  • Fitoterapija kroničnog hepatitisa;
  • Biljna medicina za peptički ulkus bolest: taktika liječenja;
  • Duodenitis biljnih lijekova: taktika liječenja;
  • Fitoterapija ulceroznog kolitisa;
  • Fitoterapija ciroze jetre;
  • Fitoterapija hepatitisa;
  • Kolecistitis biljnih lijekova.
  • Taktike liječenja kardiovaskularnih bolesti
  • Statistika biljnih bolesti kardiovaskularnih bolesti
  • Biljna medicina za hipertenziju
  • Biljna medicina za bolesti srca
  • Biljna medicina za kardiosklerozu
  • Biljna medicina za endarteritis
  • Biljna medicina za astmu srca
  • Biljna medicina za koronarnu bolest srca
  • Biljna medicina za trombozu

8. ožujka 2005. Odjeljak - Medicinski linkovi - preneseno u kategorije medicinskog kataloga.

Informacije o knjizi KA Treskunov "Phytotherapeutist notes. Zapažanja, razmišljanja o biljnoj terapiji." dio 3.

19. siječnja 2005 Sretan rođendan Karpa Abramoviča! Želimo Vam nove kreativne uspjehe, nove maratonske utrke, novu morsku energiju, zdravu dugovječnost, ljubav, sreću, tako da će vaš dragocjeni san postati stvarnost - biljna medicina i klinička fitologija postali su sastavni dio znanstvene i praktične medicine zdravstvenog sustava Ruske Federacije! I posjetitelji vaše web-lokacije - kao dar za vas. Uvažavajući vas web grupu.

  • "Rossiyskaya Gazeta". Prvo dijete 21. stoljeća umrlo je od upale pluća.
  • Komentiraj KA Treskunova tu tužnu poruku. Liječnici se krive ?!
  • Stafilokokna infekcija. Taktik tretman.
  • Tablica učinkovitosti biljnih lijekova.
  • Stafilokokna infekcija. Slučajevi iz prakse.
  • Anesteziolog E. N.Sororova.

U dio dijetetskih dodataka dodan je članak B.A. Komarov, razvijen od phytochitodesis (zajedno s K.A. Treskunov), akademik MAANI-a, "Novi domaći fitosanitet koji sadrži kitozan".

Rossiiskaya Gazeta, 1. listopada 2004., izvijestila je da je djevojka umrla od upale pluća u regiji Novosibirsk. koja se smatrala prvim djetetom XXI. stoljeća - rođena je u prvoj minuti 1. siječnja 2001. Roditelji djevojke optužuju za smrt liječnika iz lokalne klinike. koji su, prema njihovu mišljenju, dali dijete pogrešnu dijagnozu. K.A. Treskunov je odgovorio na tu strašnu poruku članak "Stafilokokna infekcija"

Otvoren je novi prozor izložbe, gdje se nalaze informacije o predloženim knjigama K.A.Treskunove.